Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet h egy ilyen nő tinderen keres párt?
Felraktam minap a tindert. Sok szép nő van rajta, de most felismertem egy "hírességet" is.
Élsportoló, gyönyörű arc, és hát az alkata is tökéletes. A híresség azért túlzás, mert nem kézilabdázó, hanem egy egyéni sportágat űz, ami nem igazán népszerű. De Mo-on ő a legjobbak között van.
Hogyan lehetséges hogy egy ilyen szép és okos(Egyetemre jár, illetve instán követem régen és értelmesnek tűnik) nő nem talál párt a normál életben? (Hozzáteszem h sokat utazik)
U.i.:
Nem fogom megírni senkinek h kiről van szó!
Azt hiszed, hogy a hírességek és a sportolók valami külön fajt képviselnek? Hogy nekik ripsz-ropsz van kapcsolatuk?
Hahó, ők is ugyanolyan emberek, mint te vagy én. Ergó, nekik is vannak nehézségeik és problémáik. Ez van.
Ez mocsok volt...XD
Hátha;)
En is tinderen talalok helyes sportolo fiukat. A normal eletben csak a sajat edzeseimen vannak jo pasik.
N
Régebben én is nyomtam. Aztán ráuntam. Jó, mert olyan emberekkel adatik meg az esélyed, h megismerd, akikkel lehet sosem találkoznál. Viszont én kifejezetten utálom a hosszú semmilyen unalmas gépeléseket addig míg élőben nem találkoztunk. Sajnos mindig elképzelem h milyen lehet...aztán élőben meg sosem olyan, szinte mindig csalódás. Itt nem feltétlenül a külsőre értem. Azt azért hozzávetőleg be lehet lőni, inkább ezer más dolgot nem. Ettől függetlenül már volt kapcsolatom innen. Bár nem lett túl hosszú...
Most mégis rászántam magam ismét 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!