Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megközelíthetetlen ma minden nő?
Régen is ez volt? A 20-30 korosztályról beszélek.
Baráti, ismeretségi körből hallom, kb. ugyanazokat:
"hát, ha te azt a lányt megdugod, akkor engem is (mármint pasi mondta)"
"jah, 33 éves de 10 éve nincs pasija"
"35 éves vagyok, igen a legutóbbi szakításom óta 2 évig rá nem bírtam pasira nézni"
rengeteg feldolgozatlan sérelem, ex, vagy magas elvárások. Miért van minden lányban ilyen? Mindenkit sérelem ért kamaszkorában és mai napig kihat?
Ez a fő probléma manapság.
Ha minden ember megtalálná a társát, mondjuk úgy szerelmét, és mindenki boldog lenne, túl egyszerű lenne a világ, sok sok oldal tönkremenne, pár szórakozóhely is bezárna, kevesebb alkohol is fogyna, kevesebb cigaretta, kevesebb drog.... (oké persze ezeknek nem csak ehhez van közük de ehhez is)
kész káosz lenne a világban.....gondolj csak bele
"Mindenkit sérelem ért kamaszkorában és mai napig kihat?"
Szerintem nem kamasz, inkább fiatal-felnőtt korban. És az idő előrehaladtával egyre több. Olyan ez, mint egy társasjáték. Amúgy a pofont mindig a következő kapja (aki nem érdemelné meg.) Utána továbblép ő is, de ő is sebeket fog már ejteni, akaratán kívül.
Aztán ebből van az, hogy az ember, a kor előre haladtával egyre több lelki nyomoroncba botlik.
Van aki óvatosabb egy rosszul működő kapcsolat/plane házasság után vagy lassabban dolgozza fel a sérelmeket.
Emellett ma már szerencsére kisebb a társadalmi nyomás és nincsenek rászorulva, lehetőség van tudatosabban a leginkább passzoló társat megtalálni.
Egyszerű: sokkal több a férfi, mint a nő, simán megtehetik, hogy válogassanak, és valahogy sose a középszerből válogatnak. Aki olyan, azt levegőnek nézik, átlépnek rajta.
Aztán 50 évesen rájönnek, hogy igényeik azok lehetnek, csak sajna nem tuti, hogy teljesülni is fognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!