Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, túl zárkózott, megközelíthetetlen vagyok.
Hogyan tudnék feloldódni?
Először a barátkozást javasolnám, hogy megszokd, hogyan kell fiúkkal beszélgetni, aztán később majd jöhet a többi. Meg ha nem tetszik neked valaki, nem is fogsz annyira rágörcsölni.
2017. febr. 23. 18:36
Hát pedig velünk is lehet beszélni bármiről. Jó, azért hajfestésről, műköröm építésről, meg ilyenekről nem igazán. :D
De azon kívül pl. ha iskolába jársz még, akkor csoporttársakkal az egy jó beszédtéma. Vagy filmekről, könyvekről, xy hobbiról, stb.. Nem egy nagy dolog ez.
22/F
2017. febr. 23. 18:42
3/7 A kérdező kommentje:
Jó, elhiszem, és köszi a válaszokat, de kicsit így "begyepesedtem" abba, hogy nem beszélek fiúkkal, és így eszembe se jut odamenni, megszólítani őket ha pl egymás mellett ülünk előadáson, míg persze lányokat simán, csak mindig az van bennem, hogy az egész más, mert hogy a fiúkkal ez "ismerkedés szagú" meg hogy biztos azt hiszi majd, hogy bejön nekem és azért közeledek... és nem tudom hogy tudnám kinevelni magamból ezt az érzést!
Nekem sem volt még életemben 1 lány ismerősöm sem, akivel közel lettem volna. Nem is lesz szerintem, mert nem akarok zavarni senkit sem.
2017. febr. 23. 19:05
Ezt csak úgy tudod leküzdeni, ha belekényszeríted magad ilyen helyzetekbe. Szerintem egyetemen az egyik legkönnyebb barátkozni. Nekem sok ilyen ismertség lett, egymás mellett ültünk véletlenül, aztán ha nagyon unalmas volt az előadás, akkor kölcsönösen egyetértettünk benne, hogy ez egy rakás sz...r, jót röhögünk, meg dumáltunk kicsit. :D Ezekbe szerintem kevesen látnak bele többet, nemtől függetlenül.
Vagy mit tudom én, keress neten barátokat, bár fingom nincs hogy kell. :D Gondolom valami chat oldalak még mindig vannak, de szögezd le, hogy csak barátkozni akarsz, akkor sokkal lazábban veszitek az egészet. Aztán lehet mégis beleszeretsz vaalmelyikbe, de az más kérdés. :D
2 voltam.
2017. febr. 23. 19:19
Mivel az oldal teljesen anonim, ha van kedved beszélgessünk. Tapasztalatot érdemes szerezni minél többet, az segít elsősorban a feloldódáson. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam :) 25F
2017. febr. 23. 22:01
Innét ismertem meg úgy lányt, hogy az első levélváltásunk után kiderült, hogy csak barátok. Teljesen jól megvagyunk, ténykeg csak annyi kell, hogy az elején határozottan jelentsd ki, hogy barátkozol. Ettől még biztos lesz, aki egy idő után többet akar, de a többségnek elég jelzés. Élőben ez nehezebb, hiszen ott mégsem nyithatsz azzal, hogy csak barátkozol, emiatt többen félreértik és közeledésnek veszik. Persze, ha kapcsolatot akarsz, ez sem rossz megoldás...
2017. febr. 23. 23:45
Kapcsolódó kérdések: