Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan valaki aki kipróbálta már a photofeeler.com nevű oldalt? Milyen értékeléseket kaptatok?
A kérdésed miatt én is feltettem egy képet és a karmás cuccra állítottam a dolgot, szóval én is sokat értékeltem. Nagyon sok srácnak volt erőltetett a mosolya, meg sok tükrös-autós szelfit bedobott, amin tényleg tök kényelmetlennek tűntek. Szóval a szempontok szerint őszintén értékeltem őket, teljesen mindegy, hogy néztek ki, az arckifejezésük, esetleg testtartásuk volt meghatározó. Én eddig csak 3 szavazatot kaptam a mosolygós szelfimre, zömében magabiztosnak tartottak (nem vagyok az) viszont nem tartottak jófejnek (szerintem az vagyok).
Szóval ez csak annyi, hogy első látásra választott kép alapján milyennek tűnsz. Hasznos lehet ha tesztelni akarod, melyik kép lenne jó társkeresőre. Nekem van párom, így számomra lényegtelen mit gondolnak ismeretlenek egy szelfimről, csak kíváncsiságból tettem fel egyet.
N
Nekem elég magas értékeléseim vannak, Smart az majdnem 10 pont (éljen a szemüveg :D), Trustworthy 9, vonzóság 7 pont, nagyrészt a mosolyt hiányolták sokan, illetve látszik a fejemen, hogy erőltetett a kép.
Én nem nagyon adok negatív értékelést a fiúknak, általában 2 pontot szoktam adni mindenre, kivéve, ha nagyon rossz minőségű a kép, fura szögből fotózza magát, idétlen arcot vág, vagy félmeztelenül feszít.
Ha ezt az oldalt venném alapul, rég búslakodhatnék, hogy ennyien nem tartanak vonzónak. A valóságban pedig épp elég az, hogy egy ember biztosan vonzónak tart, és én is őt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!