Emag on nem engedik be az értékeléseket?
Ezt nem engedik be, többszöri próbálkozás után sem. Már kitöröltem a címet, a terméket, a bolt nevét, de akkor sem megy be...
Ne vegye meg senki! Astrum terméket kerülöm ezek után!
Használhatatlan! A termék gyorsan megérkezett, egészben és ezt köszönöm! Sajnos méretileg nem jó, annyira keskeny, hogy nem csak a telefon kávájánál kisebb, hanem a képernyő világító részénél is kb. 1-1 mm-el kisebb, ez miatt lehetetlen a kép szélekig rajzolni a gyári érintő tollal. Ez olyan mint egy rossz vicc, használhatatlan! Még egyszer hangsúlyozom, káva belső részénél kisebbnek kell lennie a jó felhelyezéshez képest minden üvegfóliának, de ez konkrétan 5mm-el kisebb mint kellene! Kár, hogy nincs nálam egy S5-ös Galaxy, kb. arra való! Garancia ügyintézését elkezdtem, közvetlenül a forgalmazónál, kíváncsi leszek a lehetőségekre. Később még írok. Ha vissza postáznám, akkor küldenének nagyobb méretűt, de én már nem bízom meg online vásárlásban, sem a Gegeszoft boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!