Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30 éves srác számítógép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 éves srác számítógépfüggő mert szar helyen lakik kevés baráttal akik szintén függők van valami esély rá hogy talál magának az életbe barátnőt?

Figyelt kérdés

2018. okt. 6. 20:34
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
én is zárkózott vagyok, kevés barátom van, közel annyi évesen mint te, valamennyire antiszoc is vagyok, és a kutyának sem kellek nő létemre. a hiba a viselkedésünkben van és a zárkózottságunkban. szerintem ez nem a hobbid miatt van, sok gamer embernek van párja. persze csak azoknak akik nem 0-24 órában játszanak. Egyébként régen is biztosan voltak ilyen magányos,személyiségzavaros emberek mint mi, csak akkoriben nem tudták, hogy ezt annak hívják.
2018. okt. 7. 09:26
 42/43 anonim ***** válasza:
A barátaid is mind szinglik? És hol az anyámban laksz, hogy nem tudsz ismerkedni? Alsó-fartőrecsegősön? Nagytetőhegykúrháton?
2018. okt. 7. 16:38
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent 2018 -ban az, hogy számítógép függő? Amikor az ember napi 8 órát gép előtt ül egy irodában mert dolgozni kell, este azon nézi a sorozatot, facebookozik, meg gyakorira írogat, napközben meg a mobilt nyomkodja mindenki. Ugyan, ne legyünk álszentek. Ma már hacsak nem napi 15 órát wow-ozol, nincs olyan, hogy függő. Az életünk része lett.
2018. okt. 14. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!