Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 éves srác számítógépfüggő mert szar helyen lakik kevés baráttal akik szintén függők van valami esély rá hogy talál magának az életbe barátnőt?
Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 20:34
21/43 anonim válasza:
Soha a büdös életbe nem kezdek még egyszer kocka pasival. Exem az volt. Néha én is játszottam vele együtt de nekem 1 óra max másfél bőven elég volt. Most ő is 30 éves a barátnői folyamatosan elhahyják mert nem tud velük foglalkozni állandóan a gép előtt ül aztán panaszkodott nekem is folyton hogy fáj a háta válla stb és ilyenkor masszíroznom kellett. Mai napig ha valaki arra kér masszírozzam meg már rosszul vagyok tőle. Persze a végén már nem tettem. Talált magának egy szintén kocka csajt most együtt vannak az anyjánál kockulni. Semmi dolga csak egésznap játszik anyuci meg eltartja őket. Elmenni nem volt hajlandó sose sehova. Hát köszönöm de ilyen unalmas és magányos életet nem kérek. Inkább maradok egyedül.
23/43 A kérdező kommentje:
Nekem csaj lenne az első ennyire nem vagyok függő csak szégyenlem megmondani mindenkinek a hobbimat mer akkor már hátha nem érdeklem a csajt
2018. okt. 6. 21:39
24/43 anonim válasza:
Számítógép függő vagy. Ezen kívül buta, arrogáns, szociálisan alulfejlett, éretlen....
Gondolom külsőre se vagy egy fittness model.
Akkor se lenne nőd, ha Manhattan szívében laksz.
25/43 A kérdező kommentje:
nocsak summer felébredtél immár nick nélkül?
2018. okt. 6. 21:41
26/43 A kérdező kommentje:
Én csak azzal vagyok bunkó aki velem is az :)
2018. okt. 6. 21:43
27/43 anonim válasza:
A nettes társkeresőket nem ajánlanám. Oda gyakorlatilag csak pasik regisztrálnak 90%-ban.
Ha jól értem te egy 30 éves szűz vagy. Inkább v mi MMO-ban ismerkedj onnan nem fogsz kilógni.
A nem kocka lányok sikítva fognak tőled menekülni.
28/43 anonim válasza:
Minek kell mindenkinek nő az életébe én ezt nem tudom megérteni.
30/43 A kérdező kommentje:
Soha nem érdekelt a netes társkereső mivel tele van kamuprofilokkal meg olyan lányokkal akik csak arra kíváncsiak kinek tetszenek. Játékba vannak lány ismerőseim de messze laknak... Miért menekülnének a nem kocka lányok? Jobb nekik talán egy alkoholfüggő vagy játékgép függő kocsmatöltelék? Esetleg drogfüggő? Nekem ha lenne csajom még a gépet se kapcsolnám be.
2018. okt. 6. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!