Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben különbözik az a pasi, aki válogathat a csajok között attól, akit még életében nem csókolt meg senki és átnéznek fölötte?
Döbbenetes belegondolni, hogy A és B pasi között milyen óriási különbségek vannak társkeresési lehetőségek terén. Amúgy ezt a kérdést olvasva fogalmazódott meg bennem a fenti dolog: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Az élet, hogy lehet annyira igazságtalan, hogy ilyen szintű különbségeket teremt férfi és férfi között. Ő nem tud két csaj között választani, velem pedig még életemben nem beszélgetett normálisan 2 csaj sem.
A kevésbé általánosságban vonzónak tartott külső nyilván hátrány, ezt kár tagadni. Előnyt biztosan nem jelent. Ez a realitás.
De viszont nem ok arra, ne lehessen változtatni a dolgokon.
Nyilván egy általánosságban kevésbé szépnek tartott lány, akár fiú nehezebben fog sikeressé válni az ismerkedés kezdeti szakaszában, mint, aki külső és belsőre is egyaránt kiemelkedik valamiben.
(vannak globális emberi általános szépségideálok, rasszonként, kontinensenként, és még sok minden szempontból eltérőek, amit az emberek többsége szépnek tart egy adott helyzetben.)
Szerintem, aki hátrányos külsővel rendelkezik, tudja ezt kompenzálni bizonyos más, akár belső tulajdonságokkal, de sokkal többet kell tenni, és nehezebb lesz számára az ismerkedés. De nem lehetetlen!
Biztos vagyok benne, sokan le fognak pontozni. De alapvető, hogy aki kevésbé szimpatikus elsőre, nagyon megnyerőnek kell lennie, hogy szánjunk rá időt. Akár gondoljunk valami hittérítőre vagy egy kéregetőre.
Fontos szerintem, hogy jó elsőre benyomást keltsünk. Fel tudjuk kelteni a másik érdeklődését. Ez az egész kulcsa.
"De ne gondold, hogy ez olyan nagyon irigylésre méltó állapot. Frászt. Semmi élvezet sincs abban, ha minden nap mással vagy egyedül. Senkit sem tudsz igazán becsülni, hisz akkor cseréled le, amikor neked tetszik. Igazi értéke csak annak van az életben, amit nehezen, sok munka, sok küszködés árán szereztél meg!
Szerencsére a szerencsém később sem hagyott cserben, és találkoztam valakivel, aki úgy istenigazából elkapta a tökömet, és azóta sem ereszt. :-))"
Mindjárt megsajnállak. Ja,nem!
Áldozathibáztatás? Ha te nem tanulsz meg úszni, akkor a víz a hibás, vagy te?
Tény, hogy Evolúció bácsi nem egyformán osztotta a lapokat. Van, aki betlire kell hogy játsszon, de nagyot kaszálni azzal is lehet. Csak meg kell tanulni kártyázni.
A csajoknál ugyanez a helyzet. Meg kell tanulni megfelelni az elvárásaiknak. S azok nem csak a külsőségekről szólnak, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!