Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen miért nincs matchem?
Figyelt kérdés
Normális képekkel és normális bemutatkozással 2 hét alatt lett 4 matchem amiből egy lány se válaszolt.
Lakótársamnak két nap alatt 25 match.
Én 25/F lakótársam 20/F
2018. okt. 5. 16:40
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy milyen lányokat húzol jobbra. Ha csak a "legjobbakat", ne lepődj meg.
2/8 anonim válasza:
Lakótársad jól nézz ki, te kevésbé, ennyire bonyolult?
3/8 anonim válasza:
Csak a hülyék írnak bemutatkozást. Ebből is tudják, hogy hülye vagy. Ezért nem húznak jobbra.
4/8 anonim válasza:
Nekem 2hónap alatt lett 2matchem, egyik lány se válaszolt.
Mi nem nézünk ki jól, a lakótársad meg igen. Igazságtalan az élet, de ez van.
6/8 anonim válasza:
Örülj neki hogy volt 4 te hálátlan :D
7/8 anonim válasza:
Nekem 30 csaj írogat ! Szívesen átpasszolnék párat !
A kérdésedre meg a válasz egyértelmű! A lakótársát jól nézz ki, te meg nem !
8/8 anonim válasza:
2 év(!) Alatt lett 3 matchem. 1 külföldi volt és nem írt vissza, 2 pedig simán nem írt vissza. A "titok" szerintem az, hogy én egy sima szobában készült, illetve utcán városban készült képet tettem fel. Tehát nincs lízinges kocsi meg nyaralás egyik képemen sem. (31/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!