Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Dupla puszi alfa férfi módra!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dupla puszi alfa férfi módra! Lányok, ti beindulnátok egy ilyen alfa férfi kezdeményezéstől?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=bBYNuGnSEkA

Egy PUA mester módszere a női vágyak felkorbácsolására. Lányok/nők, ti is benedvesednétek, ha egy szórakozóhelyen ha egy fesztiválon egy ilyen alfa férfi kezdeményezne nálatok ilyen módszerrel?

(És csak zárójelesen jegyzem meg, hogy ez egy 40 éves férfi ráadásul! Mégis még mindig ilyen sikeres a nőknél, megcáfolva az itteni legendákat, hogy minden férfi 40 évesen már egy ilyen-olyan)

2018. okt. 5. 08:26
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*szórakozóhelyen VAGY egy fesztiválon
2018. okt. 5. 08:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem cseppet sem jön be. Nekem ez tipikus csajozós hülyeség. Semmi alfát nem látok benne.
2018. okt. 5. 08:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
De béna 🤐
2018. okt. 5. 08:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
bocs de ez nagyon ratyi, a pali pedig minden csak nem alfa.
2018. okt. 5. 08:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de édi-bédi szopott gombóc fejű pasika! Hát, konkrétan, ha egy fesztiválon odajönne egy ilyen puszit kérni, leszakadna a seggem a röhögéstől. :DD
2018. okt. 5. 08:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek mind, egytől egyig statiszták, a fickó meg egy amatőr színész, avagy szemfényvesztő, ha úgy jobban tetszik. :D Olvastam a könyvét,... hát xart sem ér. :) F
2018. okt. 5. 09:20
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szanalmas.
2018. okt. 5. 09:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

PUA mester. :DD A PUA követői azt nem fogják fel, hogy ha a nő kíváncsi a férfira, akkor annak egyértelmű jelét adja, nincsen szükség manipulatív, "vágyak felkorbácsolását célzó" taktikák bevetésére.

Fordítva ültök a lovon, puások. Ha eljártok szórakozni / közösségi programra / sportoltok stb. és úgy sem akad rátok egy nő sem (bár ezt kétlem, nem láttam még olyan kiegyensúlyozott férfit, akinek ne lett volna hozzá való barátnője), akkor nem a nőkben kell keresni a hibát.

A PUA az otthon ülő, remete életet élő férfiaknak kínál drágán megoldást arra, hogyan szerezz barátnőt anélkül, hogy rendbe raknád az életedet. Tehát szépen felsegítenek a lóra fordított ülésben. :) (arról már egyik ilyen retardált "PUA mester" sem beszél, hogy mihez kezdjen a pua követő, ha az esetlegesen sikeresen manipulált nő számára kiderül, hogy a "vonzó férfi" csak egy tanfolyam terméke volt és a mögötte ülő férfi csak a neten folytat szociális tevékenységet)

2018. okt. 5. 09:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Basszus ne már, ezt velem is megpróbálták már fesztiválon :D :D Mondjuk mi már az elején megmondtuk az illetőnek, hogy egészen biztos nem fotózkodunk egy idegennel, de utána nem tudtuk eldönteni, hogy honnan jött ez a barom ötlete, na de most már értem. :D
2018. okt. 5. 10:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira bénaaa.
2018. okt. 5. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!