Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a tartós kapcsolatok titka?
Figyelt kérdés
Tucatnyi nőnél próbálkoztam már párkapcsolat kialakításával, de csak ideig-óráig tartó barátságok alakultak ki. Egyetlen egy közös jellemző ezekben a nőkben (talán a magas végzettségen kívül), hogy mindnél én kezdeményeztem az ismerkedést. Ellenben megfigyeltem, hogy a több éve kapcsolatban lévő, házas, boldog barátaimnál, rokonaimnál, sőt a szüleimnél is az ismerkedési szakaszban közös pont, hogy a nő lépett oda a férfihez. Ennyi a titok? Meg kell várni amíg egy nő "választ ki", különben nem lesz tartós?2018. okt. 2. 22:14
11/11 anonim válasza:
Ha a Nő kezdeményez egy kapcsolatot, akkor azt többre tartja mintha a férfi lépett volna oda hozzá ismeretlenül. Sokkal jobban magáénak érzi a kapcsolatot, jobban küzd is érte és ha félresiklik akkor inkább személyes kudarcnak éli meg mintha a férfi kezdeményezett volna.
Tapasztalatom szerint sokkal nehezebben szakítanak a nők ha ők kezdeményeztek mintha a férfi teszi az első lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!