Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hónapok óta nagyon keresgetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hónapok óta nagyon keresgetek barátnőt, de nem lett sajnos senikim. Ha fél év alatt nem találtam senkit, akkor van esélyem hogy fogok a továbbiakban?

Figyelt kérdés

Társkeresőkön próbálkozom. De csak néhány lánnyal irogattam, de nem lett találkozás belőle, sajnos:(

Miért ilyen nehéz nomális kapcsolatot találni? :/

Nem nézek ki pedig annyira borzalmasan, mert volt olyan aki rámírt. És a személyiségemre sem mondanak rosszat. De egy idő után valamiért véget ér a beszélgetés, vagy eltűnik.

Mi ennek az oka?

Élőben azért nem ismerkedem, mert nem olyan a személyiségem, hogy csak úgy el tudjak kezdeni beszélgetni valakivel.

21 éves vagyok.

2018. okt. 2. 20:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapja szakítottam, csúnya vagyok, alacsony, és köpcös. Mellesleg 34 éves.

Mégis az elmúlt 2 hónapban kb. 10 randim volt netről. Valamit nagyon rosszul csinálsz.

Mondjuk engem őszintén érdekelnek a lányok, nem csak sablon kérdéseket tolok nekik.

Ne csináld görcsösen, őszinte, és ügyes legyél ;)

2018. okt. 2. 23:23
 12/14 A kérdező kommentje:

10 es

Szerencsés vagy :)

Én amúgy magas vagyok, amit elvileg szeretnek a lányok de annyira ezt én nem veszem észre, hogy emiatt lenne valami előnyöm...

Te milyen oldalon próbálkozol?

2018. okt. 2. 23:30
 13/14 anonim ***** válasza:

"9 es, bocsi, de a tesód nagy r..... lehet, hogy szakít és márnap már más barátja van."

Kedves testvérem úgy tűnik még mindig nem érted a lényeget olyan k....a sokan vagytok pasik egy 20 éves csajra, h minden csajnak jut legalább fejenként 50 pasi. Még az átlagosnak is. A fullosnak meg több 100.

Mer minden pasinak 20-on éves csaj kell. Leszámítva a pedokat.

Esélyed sem lesz. Átlag 20 éves pasikból Dunát lehet rekeszteni. Senkit nem érdekel.

2018. okt. 3. 17:16
 14/14 he84 ***** válasza:
Nem kéne általánosítani, nem minden férfinak huszonéves nő kell.
2018. okt. 4. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!