Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyarországi férfitöbblet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyarországi férfitöbblet enyhítésére miért nem tesznek még több lépéseket? Pl. betilthatnák az AirBnB-t nyugodt szívvel

Figyelt kérdés

Egy félig meddig politikai jellegű kérdés, gondolkoztam is, hogy hova írjam, de ide jobban passzol. Azt nagyon jól csinálják a politikusok, hogy nem engedik be a közel-keleti és afrikai migránsokat, ez a része a dolgoknak nagyon helyes, hiszem 90% férfi jött a menekültek között, az a maradék 10% nő is már férjes asszony volt, tehát semmit nem segített volna a magyar férfiak jelenlegi kilátástalan helyzetén.

De ez még kevés. Sokkal több mindent is lehetne tenni. Például nehezíteni lehetne a Nyugat-Európai legénybúcsús, szexturista férfiak Budapestre járkálását. Ezzel is nagyban lehetne segíteni a férfitöbblet enyhülésére, mert határozottan több nő jutna a magyar férfiaknak, akik nem csak szexben, hanem családalapításban is gondolkodnak, így a családpolitikát is fenntarthatnák. Természetesen a turizmust nem lehet csak úgy betiltani, de nagyban meg lehet nehezíteni, pl. az AirBnB betiltásával. Amit már sok helyen megtettek, New York City-ben, Berlin-ben, Barcelona-ban, ott sem hagyták hogy egy buliszeméttelep legyen a város. Itt is ezt kéne csinálni. Sajnos sokan ringatják magukat abba, hogy azért jönnek ide turisták, mert Budapest olyan szép. Hagyjuk már, van itt egy folyó, 2 híd, 1-2 szép épület a folyóparton... és hiába néztek rám, az ég világon semmi más szép dolog nincsen Budapesten, talán még a Hősök tere, de ennyi. Ez szinte minden városban van. Nem ezért jönnek ide a turisták, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a legtöbb turista meg sem nézi még ezeket sem, csak a bulinegyed érdekli őket. Továbbá női turista alig van, hasonló az arány mint a migránsoknál, ott is akad 1-2 nő köztük a tömegben, de főleg férfitömegek állnak ott Budapest koszos utcáin, éjjelente, részegen, és nőket hajhásznak.

Ti is egyetértenétek abban, hogy be kéne tiltani az AirBnB-t, ezzel is enyhítve a nemek arányának a felborulását? Ennyit még igazán megtehetne a kormány, ha tényleg családpárti és konzervatív

2018. szept. 30. 20:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
97%
Amugy milyen luzer csavonak kell mar lenned, hogy azt gondold, hogy egy utazasnak a celja a nozes? Egyertelmuen csak magadbol indulsz ki, aki keptelen egy not felszedni es szerinted mas ferfiak azert utazgatnak, hogy talan felszednek majd itt egyet (mert ha luzerek a sajat orszagukban, akkor egyaltalan nem biztos, hogy mashol sikeruk lesz, ergo lehet kidobott penz az egesz - tehat akkor egy hivatasos meg mindig elobb jatszik). A penz meg rohadtul nem szamit egy egyejszakas kalandnal. A no max 1-2 italt tud lehuzni a csavorol, vagy szerinted aranylanccal kedveskednek nekik miutan megk**tak oket?
2018. okt. 1. 12:35
 32/39 anonim ***** válasza:
0%

"A kommented többi részéhez inkább hozzá se szólnék, komoly elmebaj jeleit vélem benne felefedezni, ahogy a kérdezőnél is."

Igazán sajnálom, hogy neked nem tetszik :'(((( eeeeeeeeeee de nem számít. Van,amit te akarsz hinni, és vannak a tények. A kettőnek pediglen semmi köze egymáshoz.

A mínuszt kaptad is.

2018. okt. 1. 13:24
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

30#

Szarkazmus volt...

Ha egy ember nem tud összeszedni egy nőt, annak hogy lenne legénybúcsúja?

2018. okt. 1. 15:47
 34/39 anonim ***** válasza:
70%
#32 Lepontozhatsz, így is láthatod a százalékokon, hogy kettőnk közül ki áll közelebb a valósághoz :D
2018. okt. 1. 16:23
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

#34 attól hogy sokan szajkózzátok ugyanazt a baromságot, vagy zoknibáboztok, még nem lesz igazatok. Konkrétan, ha igazatok lenne, EGY is elég lenne belőletek.

Ennyit a "valóságotokról". Újból ment a mínusz.

2018. okt. 1. 18:38
 36/39 anonim ***** válasza:
96%

35#

Belőletek is elég lenne egy(még sok is), mégis tucatjával hisztiztek ezen az oldalon. Kezdetben volt a "Jajj a gonosz nők csak az alfákkal dugnak", aztán a Jajj a gonosz nők csak a gazdagokkal dugnak" aztán most az új bűnbak, "Jajj agonosz nők csak külföldiekkel dugnak". Érdekes, hogy ezek a gonosz nők valamiért sosem téged választanak. De perszeegyszerűbb bűnbakot keresni, mint beismerni, hogy tevagy egy nyomorék.

2018. okt. 1. 18:44
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

#36 a nők vannak monopolhelyzetben párkapcsolat terén. Tehát elsősorban az ő döntésüktől függ, lesz-e valami azzal a férfival. Így van? Bizony így. Nos, akkor a balhét is ők viszik el.

Lehet ez ellen rúgkapálni, cirkuszolni, csak értelme nincs. Ez az élet minden területén így van. A döntési pozícióval, kéremszépen, együtt jár a felelősség is. Akkor is, ha a hátuk közepére se kell.

2018. okt. 1. 19:10
 38/39 anonim ***** válasza:
97%

37#

Tehát ha bemész egy autókereskedésbe pár tízezer forintal (társkeresésnél ez a külsőd, a személyiséged), de ennyiért nem kapsz kocsit, akkor elkezdesz hisztizni és elküldöd a kereskedőt az anyjába? Vagy inkább dolgozol még és szerzel pénzt (javítassz a külsődön és a szociális készségeiden), hogy legyen esélyed venni egy kocsit (barátnőt szerezni)?

2018. okt. 1. 19:27
 39/39 3.14159265357989 ***** válasza:
82%

Viccen kívül, én ezen most olyan jót nevettem. :D Jó tudni, hogy habár nagyon sokan mondták itt már nekem, hogy valami nincs rendben velem, azért nem én vagyok a valóságtól legelrugaszkodottabb elképzelésű személy.

Amúgy egy barátnőméknek így van kiadva a lakása, AirBnB-vel, azt hiszem, 40k egy éjszaka, olcsónak egyáltalán nem mondanám (oké, mondjuk nem egyszobás garzonról beszélünk, meg jó helyen is van). Direkt a külföldiek a célközönség, mert ők többet is hajlandóak fizetni. Nem tudom, milyen azon az oldalon a többi lakás, barátnőm szerint a hasonló kaliberű lakások közül még az övék az egyik legolcsóbb, szóval nem mondanám, hogy ez egy ilyen filléres mulatság lenne, a betiltásával szerintem elmennének hotelekbe, motelekbe az emberek és max annyit érne el vele a kormány (?), hogy néhány 5 fős társaság nem egy hetet, hanem csak 6 napot marad. Szerintem ez leginkább halottnak a csók kategória.

2018. okt. 2. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!