Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyarországi férfitöbblet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyarországi férfitöbblet enyhítésére miért nem tesznek még több lépéseket? Pl. betilthatnák az AirBnB-t nyugodt szívvel

Figyelt kérdés

Egy félig meddig politikai jellegű kérdés, gondolkoztam is, hogy hova írjam, de ide jobban passzol. Azt nagyon jól csinálják a politikusok, hogy nem engedik be a közel-keleti és afrikai migránsokat, ez a része a dolgoknak nagyon helyes, hiszem 90% férfi jött a menekültek között, az a maradék 10% nő is már férjes asszony volt, tehát semmit nem segített volna a magyar férfiak jelenlegi kilátástalan helyzetén.

De ez még kevés. Sokkal több mindent is lehetne tenni. Például nehezíteni lehetne a Nyugat-Európai legénybúcsús, szexturista férfiak Budapestre járkálását. Ezzel is nagyban lehetne segíteni a férfitöbblet enyhülésére, mert határozottan több nő jutna a magyar férfiaknak, akik nem csak szexben, hanem családalapításban is gondolkodnak, így a családpolitikát is fenntarthatnák. Természetesen a turizmust nem lehet csak úgy betiltani, de nagyban meg lehet nehezíteni, pl. az AirBnB betiltásával. Amit már sok helyen megtettek, New York City-ben, Berlin-ben, Barcelona-ban, ott sem hagyták hogy egy buliszeméttelep legyen a város. Itt is ezt kéne csinálni. Sajnos sokan ringatják magukat abba, hogy azért jönnek ide turisták, mert Budapest olyan szép. Hagyjuk már, van itt egy folyó, 2 híd, 1-2 szép épület a folyóparton... és hiába néztek rám, az ég világon semmi más szép dolog nincsen Budapesten, talán még a Hősök tere, de ennyi. Ez szinte minden városban van. Nem ezért jönnek ide a turisták, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a legtöbb turista meg sem nézi még ezeket sem, csak a bulinegyed érdekli őket. Továbbá női turista alig van, hasonló az arány mint a migránsoknál, ott is akad 1-2 nő köztük a tömegben, de főleg férfitömegek állnak ott Budapest koszos utcáin, éjjelente, részegen, és nőket hajhásznak.

Ti is egyetértenétek abban, hogy be kéne tiltani az AirBnB-t, ezzel is enyhítve a nemek arányának a felborulását? Ennyit még igazán megtehetne a kormány, ha tényleg családpárti és konzervatív

2018. szept. 30. 20:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%
"van itt egy folyó, 2 híd..." - Engedd meg, hogy pontosítsak. Budapesten 15 híd van.
2018. szept. 30. 21:28
 12/39 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a fapados járatokat is be kéne tiltani, az lenne az igazi, az biztos megoldaná a problémádat.
2018. szept. 30. 21:29
 13/39 anonim ***** válasza:
94%
Vaaaagy tiltsuk be a férfitöbbletet és probléma megoldva.
2018. szept. 30. 21:29
 14/39 anonim ***** válasza:
98%
Inkabb minden rinyalo ferfinek kotelezo legyen egy lanygyermeket hatranyos orszagokbol orokbefogadni es felnevelni, enyhitendo az allitalagos nohianyt.
2018. szept. 30. 21:34
 15/39 A kérdező kommentje:

Az idióta válaszokat figyelmen kívül hagyom.

#3-as

Tudom, hogy fontosabb a fejeseknek az a néhány adó fillér amit itt költenek el a szexturisták, miközben részegednek, de akkor ne is csodálkozzanak a kivándorláson. Az ember boldogulásához nem csak pénz kell, hanem pl. az is, hogy tudjon társat találni, és egy tisztább, kulturáltabb országban éljen.

#12-es

Nem a férfitöbbletet kell betiltani, nyilván senki sem tehet arról milyen neműnek született. De lehetne enyhíteni a külföldről jövő férfitöbbletet! Amit meg is tesznek már egyre több helyen, ahogy ezt fent is részletesebben kifejtettem. Ebben nincs semmi kivetnivaló.

Nem is a turizmussal van a baj úgy alle zusammen, hanem a suttyó turizmmussal. Pont az AirBnB az ahol a suttyók szállnak meg, akik tényleg csak randalírozni meg csajozni jönnek ide. Ha azt betiltanák, akkor ezzel kiszűrnél ezeket a fajta turistákat, attól még a hotelekbe, szállodákba még mindig jönnének normális turisták, akiket esetleg tényleg az ország/város nevezetességei érdekelnek.

2018. szept. 30. 21:38
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
És a magyar nőknek is megtiltanád, hogy utazhassanak, ugye? Nincs többé erasmus meg amerikai nyári munka, nem ám találnak valami külföldi pasit akivel összejönnek a magyar helyett.
2018. szept. 30. 21:41
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem, ha idejön az angol legénybúcsús csapat, és megdugják az egyik nyári szombat este a frissen érettségizett Katikát, Annácskát meg Zsófikát attól még miért vennék el őket a magyar pasiktól? Egy csaj nem egyszer használatos, nyugodtan lehet nekik ettől függetlenül magyar pasijuk. Ha meg kimennek külföldre a pasik miatt hát istenem, a magyar pasik is nyugodtan utazhatnak külföldre, hogy elvegyék a helyi fiúktól a nőket. Szép dolog a globalizáció.
2018. szept. 30. 21:52
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nekem most épp egy Magyarországon élő és dolgozó székely pasi tetszik, Erdélyben született, Trianon előtt ez eredetileg Magyarországhoz tartozott. Őt magyarnak tekinted vagy külföldinek?
2018. szept. 30. 22:23
 19/39 anonim ***** válasza:
91%

csinálj egy kiáltványt és gyűjts aláírást.

ez lenne a neve-a migráns kérdés megoldása!

a lényege-jöhet minden 25 évestől fiatalabb nőnemű,gyermektelen,hajadon bevándorló,mindenki más kint marad.

ez egy jó lépés lenne,mert nem lehetne azt mondani,hogy bevándorlás ellenesek lennénk.

és persze jönne mindenféle fiatal pipi.

2018. szept. 30. 22:50
 20/39 A kérdező kommentje:
Sokan szerintem már direkt félreértik a kérdést, és sok mindent belemagyaráznak amiről egy szót sem írtam. Nem az a lényeg, hogy a pasid milyen nemzetiségű! Felőlem mehetsz nyugodtan külföldre külföldi pasihoz, menj isten hírével! Ha székely pasiba szerettél bele akkor legyél vele, ha ugandai pasiba akkor meg legyél vele boldog, akár itt, akár külföldön, teljesen mind1! Csak annyit írtam, hogy ezt a TREND-et kellene csökkenteni, hogy ide csak a legénybúcsús pasik jönnek olcsó nőkért, és erre remek módszer lenne a más helyeken is alkalmazott AirBnB betiltás. De nektek sikerült mindenfélét belemagyaráznotok ebbe.
2018. szept. 30. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!