Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy fiatal nőnek nem fájhat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiatal nőnek nem fájhat, ha nem talál párt?

Figyelt kérdés

A hasonló korú férfiak mindig kapják a hátbaveregetést (vagy szebben, vagy csúnyábban), hogy nem az ő hibájuk, nincs velük semmi baj és majd találnak valakit. Viszont mikor egy nő panaszkodik erről, még pluszban csak a szidalmazást kapja, hogy túl nagyok az elvárásai, nem elég jó ahhoz, amilyen embert maga mellé szeretne, és egyébként sincs joga emiatt panaszkodni, mert a nőknek csak válogatniuk kell, ha neki ez se megy, akkor meg is érdemli, hogy egyedül legyen...

Szóval, egy nő miért érezze magát duplán rosszul, ha szeretne párt, de nem talál? Miért kell még pluszban büntetni azért, mert nem bárkivel akar lenni, hanem van egy elképzelése, vágyai, hogy milyen párt szeretne, ne adj Isten még azt is szeretné, ha képes lenne vonzódni hozzá? Függetlenül attól, hogy valaki a vágyait túlzónak érzi, miért kell még rugdalni is amellett, hogy nem talál senkit? Egy férfi miért sírhat azért, mert nem talál számára vonzó társat, miközben egy nő nem teheti meg? Főleg, hogy nem hiszem, hogy nagyságrendi különbségek lennének a magányos emberek vágyai között.

2018. szept. 29. 18:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Például a random facen rád írókkal mi a baj? Ismerkedni szeretne, kezdeményez is ha úgy vesszük. Persze nem az utcán ment oda, de legalább online írt. Én férfiként nagyon örülnék ha facen egy "szia, nyitott vagy ismerkedni?" kérdést kapnék nőtől, de ilyenre nem volt példa és valószínűleg nem is lesz.
2018. szept. 30. 08:06
 22/28 anonim ***** válasza:
96%
Azért nőként hadd ne fossam bokán magam a nagy igyekezettől, mikor valaki facebookon vagy egyéb közösségi oldalon rám ír, hogy "szia, ismi?"... A legtöbb ilyen pasi, aki csak úgy ismeretlen nőknek írogat nem az átlag "Szabó István", hanem a Lakatos Ármándó és az Orsós Májköldzsekszon, akik félmeztelenül feszítenek a profilképükön és valószínűleg még 20 másik nőre is ráírtak ugyanezzel a dumával, mert "a pna az pna". Én is bőven átlagos nő vagyok, a barátnőim többsége is az és nem panaszkodom, mert tinderen vagy társkeresőn tényleg 5 perc alatt találnék olyan pasit, aki minimum "dugna", de ha valaki nem hajlandó kitenni magát a napi szintű pötsfotó nézegetésnek, analfabéták leveleinek értelmezésének, selejtes, szociopata, ön-, vagy nőgyűlölő, lelki beteg, önbizalomhiányos, depressziós pasik lekoptatásának, hogy megtaláljon egyetlen olyat, aki tényleg hozzá illik minden tekintetben, annak nem könnyű a társkeresés. Engem pl még az életben nem szólított le egyetlen idegen pasi sem az utcán és egész életem során maximum 3 pasi udvarolt nekem, akiből az egyik egy nálam jelentősen fiatalabb tinifiú volt, a másik már előttem végigpróbálkozott az egész évfolyamnál, a harmadik pedig egy tahó volt. Nem, nem vagyok sem csúnya, sem dagadt, sem búvalbaxott, elég annyi ahhoz, hogy ne gondolják idegenek, hogy a buszmegállóban vagy a boltban akarsz ismerkedni, ha valaki visszahúzódóbb, nem feltűnősködik, nem teszi ki semmijét, nem idegenekre mosolyogva és a vidámságtól tündérkeként viháncolva jár az utcán és nem olyan szinten extrovertált, hogy egy új társaságban 10 percen belül mindenki legjobb barátja lesz.
2018. szept. 30. 10:21
 23/28 A kérdező kommentje:

A facebook-on ismerkedőknél még egy "szia, nyitott vagy ismerkedni?" kérdés is jobb lenne, mint amivel és ahogy a valóságban próbálkoznak. Vadidegenek írnak annyit, hogy "szia, mizu?", majd a 3. mondatnál kiderül, hogy azt is lusta volt megnézni, hogy melyik városban élek, mert rákérdez... Gyakorlatilag nulla energiát ölnek bele és valószínűleg szinte minden nőre ráírnak ugyanezzel, legalábbis ami ennyire személytelen, annál nincs okom feltételezni, hogy nem tömegesen alkalmazzák. Aki pedig szerint egy nőnek imponál vagy dicséretnek veszi, hogy csak azért próbálkoznak nála, mert nőnemű, az tényleg nem ért a nőkhöz... Ennél még az is mérföldekkel jobb lenne, ha annyit írnának, hogy "nekem a kék szemű lányok tetszenek", mert akkor legalább egy kis kritériumot tett, nem csak össze-vissza próbálkozik, hátha leesik valami.

Sőt, van a "mizu" kategóriánál is lejjebb, mikor csakúgy bejelöl, arra se veszi a fáradtságot, hogy írjon valamit.

Ha a férfiak szerint ez "kezdeményezés" és el vannak a nők kényeztetve, akkor csak hasonló lehetőségeket kívánok nekik.

2018. szept. 30. 11:49
 24/28 anonim ***** válasza:
63%
Sok férfi szerint az az ismerkedés, hogy küld egy pötsfotót meg közli, hogy megfektet, aztán mehetsz amerre látsz. Ami ennél is jobb, az a "barátkozni szeretnék veled és szexelni" szöveg. Sőt, van amelyik nem érti a nemet, aztán pénzt ajánl vagy hogy megvesz nekem dolgokat, hátha... (Köszönöm, van fizetésem, de ha nem lenne, se árulnam magam.) És néznek nagyokat, hogy ezek után elküldik őket melegebb éghajlatra meg csak a ribikkel kerülnek össze.
2018. szept. 30. 12:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Én férfiként abszolút normálisan próbálok ismerkedni és nyitni, de nem nagyon lehet. Ha tetszik egy nő, közelben él, de nem ismerem.. ráírtam, hogy "Szia, szimpatikus vagy nekem, nyitott vagy az ismerkedésre?" Erre még csak egy "bocs, nem" válasz se érkezett. Én megismerni akartam, nem a megfektetésére hajtottam (volna), és rajta kívül senkire nem írtam rá akkor, egyidőben egy ilyen van/volt. Volt vagy 3 nyilvános képe, mégis mit írhattam volna? "Szia, jól áll neked a fekete?" ez még rosszab lenne! Az a baj, hogy a sok normálatlan miatt a valódi ismerkedési szándékkal közelítő férfiak is le vannak ejtve. Iszonyat nehéznek érzem az ismerkedést. A valóságban mindenki rohan valahová, meg a telefont nyomkodja, facen meg válasz sem érkezik mert... ki tudja miért. (31/F)
2018. szept. 30. 17:35
 26/28 anonim ***** válasza:
23%
Nyavalygós lányok, nők. Kreatív, érdekes üzenetre sem válaszoltok Facebookon egy intelligens férfinak. Miről beszéltek?
2018. szept. 30. 17:48
 27/28 anonim ***** válasza:
93%
24es vagyok: nekem még az életben nem írtak se kreatívat, se semmit ismerkedési szándékkal a face-en. Még ahhoz is társkeresőre kellett regisztrálnom, hogy az intim testrészes fotóikat csodalhassam. Mindig meg is hatódok, annyira rendesek. El vagyok kényeztetve.
2018. szept. 30. 18:01
 28/28 anonim ***** válasza:
Nincs különbség. Emberek vagyunk érzésekkel, igy mindkét félnek ezekkel a gondokkal küzd. Tény egy nőnek mindig könnyebb. 32 éves pasi/férfiként szinte nem tudok párt találni pedig az ápoltságon és némi műveltséget levonva semmilyen igényem nincs egy nő részéről.
2018. okt. 8. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!