Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal nőnek nem fájhat, ha nem talál párt?
A hasonló korú férfiak mindig kapják a hátbaveregetést (vagy szebben, vagy csúnyábban), hogy nem az ő hibájuk, nincs velük semmi baj és majd találnak valakit. Viszont mikor egy nő panaszkodik erről, még pluszban csak a szidalmazást kapja, hogy túl nagyok az elvárásai, nem elég jó ahhoz, amilyen embert maga mellé szeretne, és egyébként sincs joga emiatt panaszkodni, mert a nőknek csak válogatniuk kell, ha neki ez se megy, akkor meg is érdemli, hogy egyedül legyen...
Szóval, egy nő miért érezze magát duplán rosszul, ha szeretne párt, de nem talál? Miért kell még pluszban büntetni azért, mert nem bárkivel akar lenni, hanem van egy elképzelése, vágyai, hogy milyen párt szeretne, ne adj Isten még azt is szeretné, ha képes lenne vonzódni hozzá? Függetlenül attól, hogy valaki a vágyait túlzónak érzi, miért kell még rugdalni is amellett, hogy nem talál senkit? Egy férfi miért sírhat azért, mert nem talál számára vonzó társat, miközben egy nő nem teheti meg? Főleg, hogy nem hiszem, hogy nagyságrendi különbségek lennének a magányos emberek vágyai között.
Ez annyira nem így van, ahogy az előzőek a nőkről és hódolóikról nyilatkoztak.
Egy barátom volt, nála is én kezdeményeztem, hozzám soha senki nem jött/jön kezdeményezni bármit is, kivéve talán szórakozóhelyen jött néhányszor valaki oda nem komoly udvarlási céllal. Adok magamra, van egzisztenciám is, tehát nem kellene a pénze, mégsem érdeklődik senki, úgyhogy ennyit erről. :D Hozzatenném, hogy nagyon sok barátnőm van így, hogy nem kezdeményeznek/tek náluk sosem, pedig nem rondák, hanem értelmes, magukra adó nők!
Hol kapják a férfiak a hátbaveregetést? Itt mindenki őket ekézi, nyomi lúzernek nevezi, és még a nők hibáját is rajtuk verik le...
Egy fiatal lánynak sokkal nagyobb a piaca, sokkal kevésbé valószínű, hogy egyedül marad. No persze ha jó magasra felrakja a lécet és várja a Mr. Tökéletest, akkor előfordulhat...de az nem a mi sarunk.
Ha szerinted nem igaz az, hogy egy fiatal lányra nagy a kereslet, regisztrálj fel társkeresőre, még képet sem kell feltöltened, heti 10 levelet garantálok neked. Ha meg csinos is vagy, minimum 50-et.
#11, az átlagférfi nem válogathat. Annyira nincs rá kereslet, hogy nálánál sokkal rondább és butább nőt kénytelen keresni, ha nem akar egyedül maradni.
Nem vagyok csúnya.
Van munkám, amit szeretek.
Van pár tök jó hobbim.
Sokat olvasok, még fiús sci- fiket is.
Sőt, nem csak a komolyabbakat, a Star wars, Predator és hasonló ponyva sci- fi univerzumokban ki nem néznétek belőlem, milyen jártas vagyok.
Állítólag jó a humorom.
Szeretem a focit és a forma -1-et.
Jól főzök.
Szeretek kiöltözni.
Mégsincs kilométeres sor.
Remélem, az nem baj, ha a füttyögő építőmunkasokat, a random facebookon rám írókat vagy a társkeresőn 3 mondat után puncisképet kérőket nem számolom.
Attól, hogy nem tudok ismerkedni, nem tartom magam nyomoréknak. Rá sem görcsölök, vagy lesz valaki vagy nem :)
Más meg azt gondol, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!