Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelt kérdés

A napokban ismerkedtem egy lánnyal. A sztori ott kezdődött, hogy valami volt barátja ugyan azokat a szokásokat csinálja az új barátnőjével, mint ezzel a lánnyal. Ez nagy felháborodást váltott ki benne, ezért akivel ismerkedem elhatározta, hogy bosszút forral neki, és lefekszik egy ismerősével abban a panzióban, ahol az exbarátja dolgozik. Így azt várja, hogy majd mennyire féltékeny lesz. Közben meg nekem mondja, hogy milyen jó velem beszélgetni, meg a szokásos...Kicsit kiakadtam

ezen, szóval leírtam a problémám neki, és nem tágított az elképzelése mellől, igy sok sikert kívántam neki, aztán hagytam a francba. Szerintem nagyon nem egyenes jellemre vall amit tesz. Ti hogy látjátok?

23F

2018. szept. 26. 21:03
 1/8 próbálokkedveslenni ***** válasza:
48%

Miért ne lenne "egyenes jellem"? Bakker, elmondta neked. Nem a hátad mögött (ismerkedési fázisban) csinálja.

Attól, hogy neked ez nem tetszik, attól még ez így van.

Természetesen én se folytatnám a dolgokat a csajjal. Ám-bár van egy olyan gondolatom, hogy csak a részedről volt ez ismerkedés, a csaj pedig max haverkodott veled és te nem vetted a lapot.

2018. szept. 26. 21:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Igazad van, csak nálam ez így nem fér bele. A bosszú meg gyerekes munka, úgy vélem.

Egyébként vettem volna a lapot, ha csak haverként lettem volna.

2018. szept. 26. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jusson eszedbe 2 dolog: 1.neki mèg mindig az ex idegesìtèse a legfontosabb 2. Mi lenne ha jàrnâl vele ès valami nem a kedve szerint alakulna. Ugyanigy bosszút àllna, meg nem bìrna leszakadni rólad mint az extől. Örülj inkàbb, hogy èsznèl voltàl.
2018. szept. 27. 06:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Jól csináltad. Ezer normálisabb lányt találhatsz helyette.
2018. szept. 27. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is helyesen döntöttél. A bosszú tényleg gyerekes dolog, ráadásul a lányon teljesen látszik, hogy nincs túl az exén, emiatt sem lenne érdemes belefogni. Még ha mondjuk neked mondja azt, hogy menjetek szexelni abba a hotelba és nincs harmadik fél a dologban akkor se lenne jó ötlet ebbe belefogni.
2018. szept. 27. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy sült galamb repült el a szád mellett.

Persze, csak akkor, ha az exe ezt már lesz4rja. Ha nem, akkor bajba is kerülhetsz. De még akkor is letagadhatod, hogy te erről tudtál. Normális ember látja, hogy a lány keverte a sz4rt.

2018. szept. 27. 16:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Utolsó: én inkább a nyugodt embereket keresem, nem a bajkeverőket. Azt viszont nem értem, miért mondod, hogy bajba kerülnék? Szerintem nem. Megmondtam neki, hogy én ebből nem kérek, nem akarok balhét.

2018. szept. 27. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért kerülhetsz bajba, mert ha a fiú számára nem közömbös, hogy megdöntötted a csaját és olyan ember, rád küldhet embereket, összetöreti a kocsidat stb.
2018. szept. 28. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!