Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 2x lemondja a randit az felejtős?
Legyél taktikus és mondd neki, hogy nem baj, ha ronda és kövér, mert pont a zsánered :D
32/f
Le lehet mondani két randit, de nyilván ahhoz nyomós indok kell, nem ilyen rokonizé. Valami svindli van a dologban. Ha érdekel, kérdezd meg hogy miért bújik ki a találka elől?
Amúgy felejtős.
Ha valaki lemondja a találkát akkor neki illene felajánlani egy másik időpontot helyette. Ez nem férfi és nő kérdése, ez a másik ember tisztelete és megbecsülése. Ha a nőnek esze ágában sincs időpontot egyeztetni akkor semmit nem akar tőled, nem kíváncsi rád, csak nem képes ezt nyíltan a tudtodra adni.
Ne keressed többet, ha akar valamit tőled jelentkezni fog.
40F
Köszönöm a válaszokat.
Tegnap késő este dumáltunk facebookon. Mára megbeszéltük hogy talizunk és ígérte hogy ezt tényleg összehozzuk. És láss csodát ezt is lemondta mert migrénje van. Erre megírtam neki hogy egy kényszeres hazudozónak tartom és a képen nagyon vastag bőr van hogy képes sorozatban 3x lemondani a talit.
Kicsit bizonytalan voltam tegnap. De a 3. lemondás után egyértelműen csak az időmet rabolta. Töröltem is a fenébe.
Elég nagy szégyen lehet a csaj. Képes lehet órákat eltölteni értelmetlen netezéssel de b...ik elmenni egy 1-1,5 órás talira amit azelőtt már 2x lemondott...
Velem volt már olyan hogy nem voltam jó hangulatban aznap de nem mondtam le a randit mert tisztelem annyira a másik felet hogy nem szórakozok az idejével. A randi pedig jól sült el mert feldobta a hangulatom.
17 Mondtam neked, hogy egy kamugép, de nem hittél nekem.
Azonnal lejött az írásod alapján, hogy más nevében irkál a nőci.
Tanulsz a saját bőrödön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!