Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karrier vagy kapcsolat, mivel érdemes kezdenem?
18 éves vagyok, egyetemista. Villamosmérnöknek tanulok. Komolyan választás elé kerültem. Több ismerősöm közül is, akik fiatalon becsajoztak, és nem úgy sült el a dolog, ahogy kellett volna. Egy cimborám például úgy járt, hogy szerelembe esett, minden idejét a csajjal töltötte, ami miatt nem tudott tanulni, és sora húzták meg a vizsgákon. Most valami tanfolyamra jár, a csaj meg elhagyta. Egy másik haverom is egyetemre járt, pont az államvizsga előtt csalta meg a barátnője, ami annyira hazavágta, hogy a vizsgán ő is megbukott, és alkoholproblémái is lettek, jelenleg szakma nélkül teng-leng... Én nem akarok így járni, és eddig a környezetemben olyan hatások érnek, hogy együtt a kettő vajon belefér? A csoporttársaim között mindössze 6 lány van, egyik se jön be szerencsére, néhányan bunkók is. A gimiben nem kellettem a lányoknak, néha próbálkoztam, de miután megaláztak ezért, elment a kedvem az egésztől. Most vágynék egy társa, na meg a szexre, de az eszem azt súgja, hogy ne hallgassak a szívemre, most a karrier fontosabb, az induljon be. Sajnos van ellenpélda a családban, hogy muszáj tanulni. Édesapám nem tanult eleget, érettségije után egyből munkába állt, és több mint 40 éve lakatos, a főnökei nagyon kihasználják őt is, meg a kollégáit. Amikor még kérdéses volt, hogy hova megyek gyakorlatra majd (duális képzésben vagyok), az ő munkahelyéről jöttek az ajánlatok, legyek ott gyakornok, voltam ott diákmunkán, nem jött be a közeg. Ezt így csak kiegészítésként hagytam itt, hogy miért tartom fontosnak a tanulást. Ezt itt elcseszem egy szerelem miatt, én is mehetek majd lakatosnak, vagy hegesztőnek... Nem nézem le őket, tisztelem is a munkájukat, tavaly nyáron a diákmunkán láttam milyen a környezet, rájöttem, hogy én nem bírnám, nekem szellemi munka kell majd. Úgyhogy nem kéne elcseszni ezeket az éveket, diplomát kell szereznem, hogy jó életem legyen. És talán majd diploma után jobb is lenne barátnőt találni, akkor már biztos lesz a megélhetésem, a jövőm. Csak jobban kézenfekvőbb lenne az a megoldás.
18/F
"nem tudtam volna menedzselni egy kapcsolatot anyagilag sem"
Ezt hogy érted? 0 pénzből is ki lehet hozni egy kapcsolatot, főleg egyetemistaként, ott mindenki csóró. :D
,,Ezt hogy érted? 0 pénzből is ki lehet hozni egy kapcsolatot, főleg egyetemistaként, ott mindenki csóró. :D"
Hogy nem tudtam volna olyan nőt felszedni aki külsőleg is és belsőleg is maximálisan megfelel nekem.
Ki lehet igen csak akkor a lehetőségeim nagyon korlátozottak lettek volna a nő külsejét illetően,plusz nem tudtam igazi igényes nőt felszedni mivel neki magasan vannak az igényei.
Amúgy nem minden egyetemista csóró :)))))
Pl:IBS,Corvinus egyetem, ott azért láttam a lányok milyen palikkal mozgolódtak,én ezeket akkoriban nem tudtam volna biztosítani max egy BMV-t amiről tudjuk,hogy a nők nem csípik amit megértek.
Fura, nekem nullpénzes egyetemista ismerőseimnek szép és jó fej barátnőik voltak, nem igazán vártak semmit, ami pénzbe került.
Én se tartom magam csúnyának, az akkori pasimmal teljesen jól elvoltunk, nem a pénz miatt lett vége.
Fura lányokat ismerhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!