Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet hétköznapi lányokkal ismerkedni?
Szombathelyen biztos nem.
De pl. Dunaszerdahelyen van esélyed.
Ez egy klasszikus kérdés és a válasz elkeserítő. Legalábbis a férfiak számára.
A társkereső oldalakon elképesztő férfitöbblet van, ezért a nők bőőőőségesen válogathatnak a férfiak közül, aminek a következménye, hogy a "nem külösebben vonzó külsejű" férfiakat, akik közzé sorolod magad is, a nők egyszerűen ignorálják. De még azok is, akik amúgy maguk sem vonzóak.
A rossz hír az, hogy bárhol, ahol társadalmilag elfogadott ismerkedés céljából nőket megközelíteni, ott egyszerűen hemzsegnek a férfiak, és a nők természetesen csak a legjobb(an kinéző) férfiakkal foglalkoznak, mivel a nemek aránytalansága miatt megtehetik.
Egy átlagos adottságú férfinek óriási szerencséje kell hogy legyen, hogy pont egy olyan helyzetben tudjon egy ismeretlen nővel érdemben beszélgetni, ahol nem kell felvennie több tucat, nála jobban kinéző férfival felvennie a versenyt.
Az én válaszom se arra irányult. :D
Sebaj. :D
Mennyit kell még szenvedni ezen a kérdésen? Mi lenne ha egyszerűen csak “lányokkal” akarnál ismerkedni?
Meg mitől lesz hétköznapi egy lány? Nem néz ki annyira jól? De neked nem néz ki jól? Mert lehet, másnak igen. Eleve nem értem ezt a degradáló jelzőt, hogy “hétköznapi”. Honnan tudjam, lehet én is az vagyok.
De ha valaki kifejezetten “hétköznapi” lányt keres. Hát nemtom, ha valaki ilyen formában gondolna rám, hogy pont ilyen “hétköznapit” keresett mint én, hát qrva szarul esne... Egyébként ha belegondolok a fordított esetbe, ha mondjuk én is hétköznapi vagyok, nekem eszembe se jutott soha, hogy elkezdek a magamhoz illő hétköznapi emberekkel ismerkedni. Eleve aki tetszik, meg vele akarok lenni, az már nem lesz hétköznapi a szememben. Egyszerűen nem tudom értelmezni a kérdést, vagy mert annyira primitív, vagy én vagyok az, és meghaladja az értelmi képességeimet...
Hát nem tudom, kell a francnak az alfa. Én nagyon jól érzem magam a magas, vékony, szemüveges mérnök vőlegényemmel. Aki szeret, lelki társ is, tenyerén hordoz, intelligens, művelt, és minden jó vele. (Jártam már alfával, igy kijelenthetem, szexben is kenterbe vágja az alfát a párom.)
Aki csak a külsőségekre megy, meg is érdemli (mindkét nemből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!