Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnek tőlem a férfiak és soha nem mernek elhívni. Min kène változtatnom?
És most elmondok egy újdonságot.
A drága jó isten soha nem mondta, hogy drága női teremtményeim csak a férfiaknak szabad kezdeményezni, ti maradjatok a seggeteken és ne tegyetek semmit....
Nem gondolkoztál el azon,hogy a nagy szád miatt?
Sok pasinak nem jön be ez, főleg a te korosztályodból
Hogy itt mekkora idióta mindenki. Ha valaki dekoratívnak nevezi magát vagy szépnek, egyből megy a hitetlenkedés. Nagyon sok szép nő van az utcákon, szerintem bőven lehetséges, hogy valakinek van egy tiszta tükre otthon és reálisan látja magát.
Velem is fordult már elő olyan, hogy valaki megjegyezte, hogy hány embernek tetszem munkahelyen, de persze senki sem jött oda soha. Azt láttam, hogy néznek, de hát na. De különben a nagy részük foglalt, nagy valószínűséggel ezért sem kezdeményeztek volna :D Viszont így is találtam párt, szóval nem lehetetlen. Ő mert közeledni egy kis biztatás után :D
20 évesen iskolázott?
max. érettségizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!