Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félnek tőlem a férfiak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félnek tőlem a férfiak és soha nem mernek elhívni. Min kène változtatnom?

Figyelt kérdés
Elég elég dekoratív, szőke, iskolázott lány vagyok, de a szerelemben teljesen szerencsétlen. A férfiak a korosztályomból (20) nem mernek velem kommunikálni.

2018. szept. 19. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

És most elmondok egy újdonságot.

A drága jó isten soha nem mondta, hogy drága női teremtményeim csak a férfiaknak szabad kezdeményezni, ti maradjatok a seggeteken és ne tegyetek semmit....

2018. szept. 19. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg távolságtartó vagy, afféle Jégkirálynő. Legyél kedves, mosolygós, segítőkész! Ne nézd le a kevésbé sármos, szerényebb fiúkat sem.
2018. szept. 19. 22:09
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem gondolkoztál el azon,hogy a nagy szád miatt?

Sok pasinak nem jön be ez, főleg a te korosztályodból

2018. szept. 19. 22:25
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
Mutass egy képet, kíváncsi vagy arra a fene nagy szépségedre!:D
2018. szept. 19. 22:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Hogy itt mekkora idióta mindenki. Ha valaki dekoratívnak nevezi magát vagy szépnek, egyből megy a hitetlenkedés. Nagyon sok szép nő van az utcákon, szerintem bőven lehetséges, hogy valakinek van egy tiszta tükre otthon és reálisan látja magát.

Velem is fordult már elő olyan, hogy valaki megjegyezte, hogy hány embernek tetszem munkahelyen, de persze senki sem jött oda soha. Azt láttam, hogy néznek, de hát na. De különben a nagy részük foglalt, nagy valószínűséggel ezért sem kezdeményeztek volna :D Viszont így is találtam párt, szóval nem lehetetlen. Ő mert közeledni egy kis biztatás után :D

2018. szept. 19. 23:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Soha, de soha? Tapasztalatom szerint vannak szép számmal férfiak, akik egyetlen nőtől sem félnek...
2018. szept. 19. 23:52
 17/17 anonim ***** válasza:

20 évesen iskolázott?

max. érettségizett.

2018. szept. 20. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!