Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác nem néz rá, direkt kerüli egy lánnyal a szemkontaktust (akit csak lát szinte napi szinten de sose beszéltek) akkor az mit jelent? Bőv lenn.
Direkt kerüli a szemkontaktust, ha elmegy a lány mellett akkor a földet nézi vagy elnéz a másik irányba, ha valakivel beszélget akkor a lány közelébe érve elhalkul, abbahagyja a beszédet. Miközben semmi kapcsolata nincs a lánnyal, sose beszéltek semmiről, csak látják egymást gyakran(talán túlzás hogy napi szinten de gyakran, van mikor 1 hétig nem aztán 2-3 hétig heti négy nap igen vagy ilyesmi).
A lány nem bámulja, nem csinált semmi negatívat.
Ez mit jelent a srácnál? Ha pusztán nem tetszene neki a lány akkor semlegesen viselkedne nem? Tehát nem kerülné direkt?
Szóval az hogy kerüli azt jelenti hogy tetszik/szimpatikus neki de nem akar tőle semmit?
1.Tetszik neki, de bátortalan.
2.Nem tetszik neki, és kerüli.
Az észre se vett illetve a nem tetszem neki dolgot azért tartom kizártnak mert
1. az ember alap viselkedése hogy ha elmegy valaki mellett vagy valaki hirtelen feltűnik a látóterében,stb arra ránéz hogy ki az és nem tesz másként ok nélkül
2. egy ismeretlen embert aki semleges nincs okom kerülni így, mégha nem is tetszik hát könyörgöm nem akarok kapcsolatot minden szembejövő emberrel de azért rájuk nézek hogy mégis ki az
Az említett srác viszont talán ha egyszer nézett a szemembe/rám de az már régen volt.
Ha feltűnik valahol a látóterembe én ránézek (mint mindenki másra) és azt látom amit fentebb írtam.
Emiatt gondolom hogy észrevett/van valami(érzéseit nem befolyásolhatja az ember) és azért viselkedik így mert nem akar semmit(lehet pl. barátnője van így nem enged a velem kapcsolatos érzéseinek).
De most hogy említve lett: tényleg az is lehet hogy akarna valamit csak nem tudja mit hogyan, nem jártas a csajozásban, önbizalomhiányos,stb ezért viselkedik így.
És így legyen okos az ember...
Ne altasd magad! Meg a legfelenkebb pasi is osszeszedi magat, ha tenyleg akarja a not!
Az, hogy bejossz valakinek meg nem jelent semmit.
Legalabb koszonj neki egyszer amikor igy elmegy melletted.
Hogy lasd a reakciojat, mert ez igy abszolut semmit sem jelent.
"Ha pusztán nem tetszene neki a lány akkor semlegesen viselkedne nem? Tehát nem kerülné direkt"
Ha valaki akár csak poénból is felvetette neki, hogy bejön egy lánynak, aki neki nem szimpatikus, akkor igenis viselkedhet így. Kerüli a szemkontaktust, nehogy a lány felbátorodjon és odajöjjön.
Szóval ezt sem lehet kizárni.
Amit leírtál, nekem abból az jött le, hogy észrevette, vagy mondjuk inkább úgy, hogy észlelte, hogy neked bejön, és neki van barátnője, vagy nem jössz be neki (e kettő szerintem) és ezért nagyon kerül téged, nehogy azt hidd, hogy bejössz neki. (Szóval igen, ESETLEG tetszhetsz neki, de akkor meg van párja, és ezért kerül.)
20-21 éven felül, ha csak nem zavaros az illető, még nem láttam olyat, hogy egy férfinak bejön egy nő, és ennyire kerülné őt, ennyire szégyenlős lenne. Ez érettségi előtt lehet szerintem, vagy ha valami nincs rendben a sráccal, (súlyos önbiz. hiány, depresszió , szoc. fóbia) Nekem főiskolsá koromban voltak ilyen magának valóbb fiúk, akiknek bejöttem, és nem ezt csinálták, hanem egyfolytában bámultak. Volt olyan, akinek szólnom kellett, hogy ha még egyszer ezt csinálja egy adott eseményen, (nem buli volt, hanem egy fontos esemény, ahol iszonyúan zavarta a teljesítményet) akkor behúzok neki. Pedig igazán szelíd vagyok, de az már sok volt. A srác tipikusan az egyedül ül a sarokban, nem szól senkihez, lánnyal még leckéről sem beszél típus volt.
Hozzáteszem én pont az vagyok, aki még az ilyeneket is mindenhol elpátyolgatom, mint hogy bárki bántsa, de nem úgy viselkednek ők, mint ahogy te leírod, hanem bámul, bámul, bámul, de nem jön oda.
Szerintem lépj tovább ezen a férfin.
Vagy úgy, hogy odalépsz hozzá, és megkérdezed, hogy csatlakozhatsz -e hozzá a buszon, vonaton, stb. vagy megisztok-e valamit, és akkor látod a válaszát,
vagy úgy, hogy elfelejted, és más után nézel, kár az idődet pocsékolni ilyen csaló érzésekre.
Érzelmei pedig sehogy sem lesznek irántad, még ha bejössz neki sem, mert azért az durva lenne, hogy még sosem beszéltetek, és érzelmei vannak.. kicsit gondold át az egészet kívülről, messziról, az önámítást megkerülve.
Még valami: ha, mondom: HA be is jönnél neki, az is tök mindegy, mert látszik, hogy nem akar tőled semmit. És ez sokkal többet számít. Éveket tudnak fiatal lányok elpocsékolni ilyen ábrándokra, és utána megbánják.
Ezt neked kell tudnod!
Ha neked tetszik, akkor menj oda és beszelgesd vele. Ha elutasit, vagy lekoptatos, akkor hagyd.
Beszelgetes alapjan ki tudod deriteni, hogy tetszel-e neki...
A félénkség az nem áll meg.
Akármennyire is félénk, hogy megszólalni se tudna/merne, de éppen ezért a szemkontaktust erőltetné abban bízva, hogy te majd megszólítod.
De ha szándékosan és látványosan elfordítja a fejét, akkor nyilvánvalóan kerül.
Lehet valami miatt megbántva érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!