Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek egyáltalán otthonülős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek egyáltalán otthonülős férfiak, akik nem járnak folyton a haverokkal bulizni?

Figyelt kérdés
Én csendes otthonülős nő vagyok, nincsenek nagyon barátnőim, nem igénylem a haverkodást, elég nekem a családom, vagy ha van párom akkor nyilván az ő társasága. Nem azt mondom, hogy feküdjünk a kanapén télen, nyáron, persze szeretek én is eljárni kettesben programokra. De az nem az én világom, mikor szórakozóhelyekre, fesztiválokra kell mennem a barátom haverjaival. Illetve az sem tetszik, ha ő csinálja ezt, engem otthonhagyva, a közös szabadidőnk kárára, amit tartalmasan is lehetne tölteni. Tényleg olyan lehetetlen igény ez, hogy egy hozzám hasonló férfit találjak, akinek nem a haverjai az elsők? 27 éves vagyok.
2018. szept. 18. 23:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
Vannak, de aligha fognak bekopogni az ajtódon.
2018. szept. 19. 00:26
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
Mindegyik itt van gyk-n.
2018. szept. 19. 00:35
 13/24 anonim ***** válasza:
20%

Azért mert egy kemény munkahét után, elmegy a haverokkal meginni egy sört, nem a haverjai az elsők:D

Előre sajnálom a párod, hogy ezzel fogod nyomasztani, ha barátaival akar lenni..

2018. szept. 19. 00:37
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
Én ilyen vagyok. Egyetlen porcikám se vágyik fesztiválozni. Helyette szívesen elmegyek kirándulni a természetbe.
2018. szept. 19. 02:21
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Vannak, pl. a párom ilyen. De olyan megrögzötten otthonülősnek sem mondanám, mert csavarogni, utazgatni szeret, sőt, alkalomadtán be lehet vele ülni egy italra, a társaságból nem húzza ki magát, de nem ebből áll az élete. Most 34, tehát kicsit idősebb nálad, de 27 évesen is ilyen volt.
2018. szept. 19. 02:33
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Én ilyen vagyok, Kérdező. Nem járok haverokkal sehova, bulizni meg aztán főleg nem. Ha kimozdulok, csak olyan helyekre járok el, ahova élő ember be nem teszi a lábát.

Ettől függetlenül nem "untikázom" idehaza: van bőven feladat. Házimunkák, takarítás, szerelés, ha pedig időm van, a hobbijaimnak élek: zenét szerzek, grafikázok, a projectemen dolgozok, szeretgetem a cicámat (gyönyörű hófehér lánycica, mentett), finomat eszek, játszok valamelyik régi kedvencemmel...a lista végtelen.

Lényegében én többre nem is vágyok, Kérdező, és nékem tökéletes így.

2018. szept. 19. 02:40
 17/24 anonim ***** válasza:
36 vagyok, az életem kb. ennyi: munka, otthoni házkörüli tevékenység elvégzése, ügyintézés, olvasás, netezés, kerékpározás. Barátaim nincsenek. Hasonlóak vagyunk:)?
2018. szept. 19. 07:28
 18/24 anonim ***** válasza:
52%
Van ilyen (pl. én), de én eddig azt hittem, hogy ez inkább hátrány (a nőknél), nem előny. Mostakkor?
2018. szept. 19. 08:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Jelen. Hozzám jössz feleségül?
2018. szept. 19. 08:44
 20/24 anonim válasza:

#9 Gurulhatnank egyszer egyet, hatha talalnak magunknak valahol messze messze egy tarsat.

Vagy akar a kerdezot is szivesen megismernem.

32/F

2018. szept. 19. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!