Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Otthonülős srácként hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthonülős srácként hogy ismerkedhetnék a neten kívül?

Figyelt kérdés
Nem vagyok magányos,sok barátom van.Szoktam a városba is sétálni,ez az otthonülés inkább a szórakozásra vonatkozik.Néha barátaim elcsaltak bulizni,de sose találtam ott olyan lányt aki nekem tetszett volna,pedig nem mondanám magam hatalmas válogatósnak.Mindig ostoba lányokba botlottam így a szórakozóhelyeket hagyom,de nem tudom hol ismerkedhetnék akkor.
2018. márc. 29. 21:34
 1/6 LePeDő ***** válasza:
62%
Vagy utcán próbálkozz, esetleg kávézóban, könyvtárban szerintem. De mondjuk a bulikban sem kell egy beszélgetés alapján elkönyvelni valakit ostobának, én sem kezdeném ott boncolgatni az élet értelmét vagy hogy hogyan gyógyítsuk az AIDS-et :D Persze attól függ, mit nevezel ostobának?
2018. márc. 29. 21:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nekem az a lány elég ostoba aki arról tudod beszélni hogy ma totál be akar b..szni.
2018. márc. 29. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy azt fogadd el, hogy otthonülös vagy, vagy azt, hogy ismerkedni akarsz. A kettö együtt nem megy!!!!
2018. márc. 29. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:

"lány elég ostoba aki arról tudod beszélni"

Ha csak fele olyan értelmes lennél, mint amilyennek hiszed magad....

2018. márc. 29. 23:32
 5/6 Diavolino44 ***** válasza:
Igy marad az otthon. Majd anyukad bemutat par lanyt, amikor 32 eves leszel. :D
2018. márc. 30. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:

néhány betű elírás itt nem számít.hát buliba inni járnak ennyi eszed lehetne.vannak tematikus klubok oda járhatsz és fb is beléphetsz azokba.pl anime képregény bármilyen más klubok.

de átnézheted programajánlókat pesti est stb.és oda elmehetsz havarjaiddal,vagy eleve velük ahova ők járnak.nem kell egyből

csajokra rámenni ott,inkább járjál rendszeresen több helyre ahol kiismered a közeget és ha látsz utána csajokat már könnyebb ismerkedni.

2018. júl. 2. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!