Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon a nők hány %-a nem kell a férfiaknak? Látok egy csomó átlagos nőt férfival viszont egy csomó átlagos nőt férfi nélkül, akár 30 évig is, ők mivel kevesebbek?
Mire nem kell a férfiaknak.
Sok pasi itt azzal jön, hogy szóló péniszt milyen gyorsan tudnánk találni. Sajnos nagyon gyorsan, arra az időre amíg használjuk. De! nem erre vágyunk. Sok pasi azért van egyedül, mert számára a barátnő csak dugópajti, mi pedig másra vágyunk. Innentől fogva nem találkozik a kereslet kínálat.
Pasi oldalról megy a nyaffogás, hogy így nincs nő úgy nincs nő, csak a másik oldalt nem nézitek, mi is mondhatjuk, hogy nincs pasi.
#8-as, hát nemtudom, lehet furán vagyok bekötve, de én azt nezem először egy nőben, hogy bele tudnek-e szeretni és milyen könnyen (sajnos a nők többségébe túl könnyen bele tudnék szeretni, ezzel már jártam meg...). Nem tudom, nálad mi lehet a gond, írod, hogy "megjegyzéseket" szoktál kapni, szóval ronda nem lehetsz. Nem lehet, hogy "túl szexy" vagy? Van olyan, hogy a normalis pasik nem mernek a túl jó nőknel próbálkozni... Környezetedben nincs olyan, akit esetleg véletlenül, nem is tudatosan 'barátzónába' tettél...?
#14-es, 21 éves vagy? Haha, majd ha 32 leszel, na akkor pánikolhatsz :)
32/F
Az, hogy te mit látsz semmit sem jelent. Én sem látok Német Juhászt, bár biztos tele van hazánk német juhász gazdival.
A "csómó" szót töröld, meglehetősen prolis szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!