Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon a nők hány %-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon a nők hány %-a nem kell a férfiaknak? Látok egy csomó átlagos nőt férfival viszont egy csomó átlagos nőt férfi nélkül, akár 30 évig is, ők mivel kevesebbek?

Figyelt kérdés
2018. szept. 18. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nincs az férfi nélkül, max te nem látod a pasit(kat), mert nem olyan komolyak, hogy felvállalja...
2018. szept. 19. 00:05
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Sok nő van egyedül, 30 alatt és fölött is. A környezetemben is ezt látom, és a statisztikák is ezt mutatják. Igaz, kevésbé látványosak, mint a szingli férfiak, mert kevesebbet nyafognak, meg szidják a másik nemet az interneten. Inkább csendben elvannak vagy lefoglalják magukat mással.
2018. szept. 19. 00:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Mire nem kell a férfiaknak.

Sok pasi itt azzal jön, hogy szóló péniszt milyen gyorsan tudnánk találni. Sajnos nagyon gyorsan, arra az időre amíg használjuk. De! nem erre vágyunk. Sok pasi azért van egyedül, mert számára a barátnő csak dugópajti, mi pedig másra vágyunk. Innentől fogva nem találkozik a kereslet kínálat.

Pasi oldalról megy a nyaffogás, hogy így nincs nő úgy nincs nő, csak a másik oldalt nem nézitek, mi is mondhatjuk, hogy nincs pasi.

2018. szept. 19. 05:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem vagyok sem csúnya, sem kövér, olyan 7/10-nek mondanám magam, a személyiségem sem kiállhatatlan mégsem volt soha semmilyen kapcsolatom 21 éves létemre. Nem panaszkodom, csak azért írom ezt a választ, mert szerintem sok nő van hozzám hasonló helyzetben. Nem, dugni sem dugott senki, pláne nem több férfi párhuzamosan, még csak nem is csókolóztam soha. Mindezt azért, mert nagyon zárkózott, félénk és visszahúzódó vagyok, minden társaságban inkább a háttérben maradok, nem erőszakolom rá a társaságom senkire, nehezen nyílok meg idegenek előtt, nem vagyok egy nyomulós, feltűnő személyiség. Vannak barátaim, eljárok velük ide-oda (pl moziba és egyéb programokra, szóval nem kimondottan "ismerkedős helyekre"), az egyetemen is rengeteg fiú van plusz egyetemi városban lakom, ha ilyen indíttatásaim lennének, akkor bármikor találnék olyan pasit, aki minimum megdugna tinderen, társkeresőn vagy hasonló helyeken, viszont az hülyeség, hogy egy nem vállalhatatlan nőnek lépten-nyomon udvarolnak és csak választania kell a sok pasi közül. Az utcán, tömegközlekedésen kéregetőkön és útbaigazítást kérőkön kívül még soha senki nem szólított le és apámon és egy közeli fiú barátomon (akinek mellesleg kapcsolata van) kívül nem szoktam egy férfival sem rendszeresen beszélni. Nincsenek elszállt, megugorhatatlan elvárásaim, eddig egy nálam több évvel fiatalabb kamasz srác és egy minden nőnél, "jó lesz ez is, ha más nincs" alapon bepróbálkozó srác próbálkozott nálam életemben, szerintem érthető, hogy őket elutasítottam. Évekig szerelmes voltam (vagyok) valakibe, aki nagyon megbántott, így most semmi kedvem ész nélkül keresni egy kapcsolatot, ameddig ezt ki nem heverem, jól érzem magam egyedül, elfoglalom magam mással.
2018. szept. 19. 07:13
 15/21 anonim ***** válasza:

#8-as, hát nemtudom, lehet furán vagyok bekötve, de én azt nezem először egy nőben, hogy bele tudnek-e szeretni és milyen könnyen (sajnos a nők többségébe túl könnyen bele tudnék szeretni, ezzel már jártam meg...). Nem tudom, nálad mi lehet a gond, írod, hogy "megjegyzéseket" szoktál kapni, szóval ronda nem lehetsz. Nem lehet, hogy "túl szexy" vagy? Van olyan, hogy a normalis pasik nem mernek a túl jó nőknel próbálkozni... Környezetedben nincs olyan, akit esetleg véletlenül, nem is tudatosan 'barátzónába' tettél...?

#14-es, 21 éves vagy? Haha, majd ha 32 leszel, na akkor pánikolhatsz :)

32/F

2018. szept. 19. 08:36
 16/21 anonim ***** válasza:
#15 szó nincs pánikolásról, ha azt hinném, hogy selejtes vagyok és biztosan nem kellek majd soha senkinek, csak mert nem dugatom magam folyamatosan ivarérett korom óta, akkor már rég kerestem volna valakit, aki segít ebben. Azért válaszoltam, hogy jelezzem, hogy semmivel nem "kevesebbek" a hozzám hasonló nők, mint azok, akiknek van/volt párkapcsolata kamasz- vagy fiatal felnőttkora óta, egyszerűen csak nem szálltak (még) be ebbe az ész nélküli, kétségbeesett társkeresési őrületbe, ami manapság zajlik.
2018. szept. 19. 13:50
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 Nagyon helyes, ne is szállj be ebbe az agyhalott nők érzésvilágába, ahol akkor értékelik magukat valamire, ha dugva vannak.
2018. szept. 19. 15:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Ilyen statisztika nem létezik. De az a személyes véleményem, hogy a magyar nők nagyon nagy százaléka soha nem kellene. Egy éjszakára sem. A kinézet még hagyján, a jellem meg a személyiség az, ami ebben döntő. Nagyon sok ilyen huzamosabb ideje szingli nőről tudok, akik külsőre teljesen rendben vannak, de aki csak 1 órát is eltölt velük, rögtön fejvesztve menekül. "Félnek tőle a pasik", na persze...
2018. szept. 19. 16:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy te mit látsz semmit sem jelent. Én sem látok Német Juhászt, bár biztos tele van hazánk német juhász gazdival.

A "csómó" szót töröld, meglehetősen prolis szó.

2018. szept. 19. 18:18
 20/21 anonim ***** válasza:
15-ös! Ezen most jót nevettem! :D "Túl szexi vagy...!" XDDDDDDD Hát ilyet sem mondtak még rám, de azért köszönöm így látatlanba is, jól esett, még ha nem is igaz. :)
2018. szept. 19. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!