Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha nem dohányzó nőként nem szeretnék dohányzó férfival összejönni? Meg úgy minden kellemetlen függőség zavar?
Nagyon zavar a dolog, de igazából mindenféle addikció taszít. Inni is csak a legjobb barátaimmal szeretek, azt sem minden 2. héten, mert elég sok korombeli egyetemista nagy bulizós.
Az egyetlen gond, hogy van rajtam 10 kiló plusz. Ezzel némileg alacsonyabbak az esélyeim és szorongok is rendesen mióta azon kattogok, hogy 22 évesen öregnek érzem magam mindenhez.
De annyira érzelmes típus vagyok, hogy áltatni se tudnám magam,hogy itt van xy, talán lehet belőle valami, mert ha hiányzik az a plusz, akkor nincs értelme. Meg kinőttem azt a kort is, amikor a szerelem gondolatába beleszeretve imponál, ha valaki járni akar velem. Ez nem így megy.
Próbálkoztak cuki, szerény srácok is, de én is annyira félős vagyok, hogy nehezen tudtam reagálni, pl. ha az ebédlőben jó étvágyat kívánt, de nem merte
megkérdezni, hogy lenne-e kedvem beszélgetni evés közben. Mondjuk a baj az volt, hogy azt hittem nem nekem mondta. Ciki.
Interneten annyira nem szeretnék. Próbáltam, de pórul jártam 2x is, mert csak szexet akartak, és megpróbálták velem elhitetni, hogy a "nem olyan lányok" is nagyon hamar beadják a derekukat, ne féljek már. Mondjuk ők nem dohányoztak, nem is ittak, nekik úgymond a szex jelentette a függőséget.
Az nem feltétlen zavaró, ha valaki gamer, csak annak is megvannak a szintjei. Napi 1 óra munka után nem függőség azért.
Én meg animés vagyok, anime stílusban rajzolok, ez a hobbim. Nem vagyok hardcore fan, nem is osztom a témát azzal, akit nem érdekel.
Az egyik legjobb barátnőm animés, pedig amúgy ég és föld vagyunk, lévén, hogy ő nagyon hívő én viszont egyáltalán nem.
Szóval, adott egy 22 éves, ateista, enyhén túlsúlyos, animés lány, különösebb függőségek nélkül, de mégis azt hiszem, túl nagy igényeim vannak. Plusz minimum valami csoportos elfoglaltság kéne ahhoz, hogy ismerkedni lehessen. XD
Talán túl éretlen vagyok.
Nem ciki.
Az hogy dohányos emberrel nem akarsz összejönni nem gond csak ne utálkozz ezen mert az már kicsit gáz neked nem fér bele az életedbe másnak meg igen és ennyi.
Rád is írnék de dohányos vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!