Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal lánnyal vagy fiúval akinek hiányzik egy két foga a mosolyzónában?
Mutatok egy árlistát (és ez normális hely, jók a tapasztalataim velük):
Azert eleg gaz, ha nincs 100ere valakinek ERRE. Akkor mire bacca el...?
Mondjuk hivatás tudatnak él és mentős.... és egy havi jövedelme majdnem ennyi.
Ha senki nem választaná ezt a szakmát, mert hogy kevés a pénz, akkor ki vinné el a szeretteidet, ha valami baj van.
Persze, valojaban semmit nem befolyasol, semmilyen gyakorlati hatranyt nem okoz. Persze nem mindegy az oka, de akkor meg az ok a gond, nem az okozat.
A noi magazinokban hiszik csak azt hogy ez egy akkora dolog, es sokan be is nyaljak.
26F
18 Aha, ha te orvos vagy akkor én meg a Miniszter.
A kényszeres hazudozás az komoly betegség, olvasgass magadról:
Én így jöttem össze a férjemmel. Éppen csináltatta a fogát, és abban a fázisban volt, amikor a régit már kihúzták, az újnak meg még csak a csapját (vagy hogy hívják) tették be az egyik helyre. Bájos volt a mosolya. :)))
Szóval, ha valaki ezt meg készül csináltatni, akkor nem látok benne semmi gázt, ha amúgy ápoltak a fogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!