Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frusztrált embereknek: ha egy napra te lehetnél Jude Law, nagyobb önbizalmad lenne?
Figyelt kérdés
Jude Law a nők bálványa, akik szerint ő még kopaszodóan is jól néz ki.
Ha egy napra az ő házaban ébrednél azt hiszed nagyobb önbizalmad lenne?
2018. szept. 12. 20:54
1/11 anonim válasza:
Nem akarok pasi lenni, jól meg vagyok a bőrömbe, más háza meg nem kell:)
2/11 anonim válasza:
Már akié. Számomra sosem volt több egy kiemelkedően nívós színésznél, akinek a tehetségét maximálisan elismerem, de mint férfi sosem jött be. Bár azt, hogy mások mit ettek rajta, természetesen láttam, csak rám nem gyakorolt vonzerőt.
3/11 A kérdező kommentje:
Jude Law még Albus Dumbledore szerepét is megkapta nemrég. Felötlött bennem, hogy a női nézősereg miatt is történt ez.🤣
2018. szept. 12. 21:05
5/11 anonim válasza:
Bocs de az önbizalmamnak semmi köze Jude Law-hoz. Egyébként meg Nikola Tesla-t v John Carmack-t többre tartom.
A saját házam meg teljesen jó nekem.
6/11 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszene, hogy én lehetnék maga a törvény(law), hacsak egy napra is :D
7/11 anonim válasza:
Menj már át a tinikategóriába te szerencsétlen! Jude Law. Esti matyihoz kell az anyag vagy mi?
8/11 anonim válasza:
Jude Law nagyon nem jön be... Gáz, hogy ő lesz Dumbledore.
9/11 anonim válasza:
Nem lehetnék egy napra inkább Bill Gates? A pénzt mindig is hasznosabbnak tartottam, mint a nőket.
10/11 A kérdező kommentje:
7-es:
Neked még a tinkategóriába sem jutna hely, annyira ostoba vagy. Ráadásul a rejtett homoszexuális hajlamaidat vetíted ki rám. Ez a kérdés teljesen logikus, hiszen hozzád hasonlóan azérr sírnak sokan, mert attól tartanak, azért szüzek még, mert nem sikeresek.
2018. szept. 13. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!