Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hülyére vesz a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyére vesz a csaj?

Figyelt kérdés
Múlthét elején ismertem meg a leányzót. Ez idő alatt háromszor találkoztunk, jól éreztük magunkat, kölcsönös volt a szimpátia. Tervbe volt véve hogy 2 napra kijön velem Olaszországba(Egy autót kellett volna kivinni főnököm egyik barátjának, cserébe állta volna a repjegyünket vissza és 1 éjszaka szállást. El tudtunk volna tölteni fél napot Velencében.) A csaj örült neki, mondta hogy szívesen jönne. Két nappal ezelőtt szóltam neki, hogy derítse ki, hogy kap e szabadságot és biztos e a dolog, mert akkor jelzem a tagnak hogy vállalom. Mondta hogy oké, erre 2 napja nem lehet elérni se facen, se telefonon. Felszívódott. Messengeren se volt azóta. Utolsó alkalommal ott hagytam neki a barátom nagyobb értékű e-cigijét, mert eladó volt. Mondta hogy jövő héten tudja kifizetni, mondom persze, ráér, addig használd nyugodtan...erre a csaj kámforrá vált:'D Írtam neki sms-t, hogyha nem biztos az Olasz útban, megértem és nincs semmi baj csak jelentkezzen mert kicsit már aggódok is érte:S Nem tudom mi történhetett vagy hogy miért csinálja ezt..szerintetek? Nekem ötletem sincs, legutóbb csókkal váltunk el, nem történt semmi. A telefonja mindig be van kapcsolva de nem veszi fel. Mit tennétek a helyemben? Meddig várjak még? Lehet holnap bemegyek a munkahelyére. Nem tudhatom, hogy igazat mondanak e...de lehet beljebb leszek kicsit. Remélem nem történt semmi baja:S Egyszer már felszívódott 2 napra úgy hogy nem tudtam elérni. Akkor mondtam neki, hogy ez nem esik jól. Elnézést is kért most meg...:S

2018. szept. 12. 20:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4%
Nyomasztó egy idióta vagy. És látszik, hogy neked fogalmad sincs arról, hogy mit jelent iszonyú fáradtnak lenni. Hagyd ezt a lányt, nem hiányzik neki egy ilyen hülye.
2018. szept. 12. 23:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Alap hogy nem kezdünk bagósokkal.
2018. szept. 12. 23:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, ha neked ebből ez jött le sajnálom, ez nem engem hanem téged minősít.
2018. szept. 12. 23:41
 14/18 anonim ***** válasza:

A múlt hét elején ismerted meg és 2x2 napra eltünt.

Mégis mire számítottál? Nem is ismered és ő sem téged.

2018. szept. 13. 02:09
 15/18 A kérdező kommentje:

Na most felvette a telefont...

Nagyon szűkszavú volt azt mondta dolgozik folyamatosan"" és napközben majd ír facen...Ennél a pontnál már tényleg halvány lila fogalmam sincs hogy most mi van.

2018. szept. 13. 10:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Megbízhatatlan.Gondolom nem szereti ha ráakaszkodnak,de az nem normális hogy lebeszélitek az olasz utat,aztán arra nem képes hogy visszajelezzen.Rövid idő alatt 2x tűnt el,szerintem keress egy normális csajt akinek fontos egy párkapcsolat.Az e-cigit meg kérd vissza :)
2018. szept. 13. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy én ha valakivel annyira jóban vagyok, hogy együtt megyünk olaszba meg csókkal válunk el, hogy annak az embernek ne tudjak egyszer egy nap visszaírni vagy felvenni a telefont két percre. Aki a fáradtságra fogha az félrebeszél. Egyszerűen nem tud most veled foglalkozni és nem tudja megmagyarázni sem ezért nem is próbálja. Mert tisztában van vele, hogy bármit mondana/irna az sok újabb kérdést hozna fel benned és nincs ideje magyarázgatni. Mivel másik pasival van. Munkából tán tudna jelezni de akkor megint csak jönnének a kérdések részedről stb. Az is lehet, hogy a pasija gyanút fogott és ezért megfigyelés alatt tartja és ezért még elvétve sem akar a csaj kockáztatni.

Amúgy nem vagyok paranoiás, csak pont megéltem amikor nem tudtam, hogy másik pasi is van. És pont ez volt, hirtelen eltűnések, nulla kommunikáció. Aztán valami gagyi magyarázat. Amíg ki nem derült.

Nekem az jön le, vagy a csaj pszichésen labilis, nem tudja mit akar, egyszer nagyon akarja maskor meg végképp, vagy van valakije.

2018. szept. 13. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?🤔
2021. júl. 29. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!