Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolid, visszahúzódó, keveset beszélő fiúknak tényleg sosem lesz párjuk?
Mások szerint átlagos, vagy kicsit afölötti kénézetem van.
Ilyen személyiségű fiúk kellenek a lányoknak?
#10 elolvastam az egészet, többször is! Na erre varrjál gombot!
Az állításod szerint csak a szociálisan visszamaradottak küszködnek párkapcsolati gondokkal, az introvertáltak nem. Ez az állításod úgy fals, ahogy van. A piros kezet pedig helyből vissza is kaptad.
nem jellemző, kérdező
amelyik férfi szolíd, visszahúzódó, barátságos, tisztelettudó, arról a nők azt veszik le, hogy egy mulya, teszetosza kis lúzer, és semmi izgalmas, szerethető nincs benne
nem véletlen, hogy a nagypofájú kivagyi tahó bulikirály menőmanóknak egyszerre van 4-5 barátnőjük, egymással is csalják őket
no persze, ha sok a visszahúzódó férfi pénze, akkor egyből kapós lesz a nőknél, arra mérget vehetsz!
saját példámon: mikor a valós keresetemnél alacsonyabbat írtam társkeresőn, egyetlen levelet se kaptam 3 év alatt
mikor aztán megadtam a tényleges bevételemet, egy héten belül kaptam hármat is
erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek...
"A gond az, hogy itt sokan összemossák az introvertáltat a szociálisan súlyosan visszamaradottal. Társkeresési gondjai ugyanis csak az utóbbiaknak vannak."
ezt az emeletes baromságot honnan a jó fenéből szedted???
lehet engem is lepontozni az autistáknak, szeretem látni, ha igazam van, beismerni úgyse fogjátok még saját magatoknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!