Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak mennyire hátrány, ha egy 36 éves pasinak még nem volt barátnője és még szűz is?
Figyelt kérdés
2018. szept. 10. 21:42
2/20 anonim válasza:
Hát figyelj, én meg mérleg vagyok, ami még kevésbé hálás poszt, mivel folyamatosan olyan adatokkal szembesítem a nőket, amiről inkább nem is szeretnének tudni. 😎
7/20 anonim válasza:
Szard le, hazudj róla és kész. Ne légy a saját magad ellensége. Nem is feltételezi az emberek 99%-a, hogy szűz lennél ennyi idősen. Fedősztori, volt csajod, sok egyéjszakás, a dugás meg úgyis menni fog. No para.
8/20 anonim válasza:
Mielőtt privit írnál, férfi vagyok; szóval ne tedd. Utolsó voltam.
10/20 anonim válasza:
Gondolom más baj is van a pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!