Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából 20-40 közötti nők véleménye érdekelne!? (kép van)
Az érdekelne, hogy neketek mi a véleményetek rólam, így kép alapján? Mi az ami taszító, és mi az ami vonzó lenne? Nekem ez fontos lenne, és szeretném ha őszintén válaszolnátok, valamint normális válaszokat várok, amit előre is köszönök :-)
Sajnos feltölteni nem enged, ezért képet privátban tudok küldeni :-)
22es vagyok (igazából pasi, pontozzatok le nyugodtan :D), első ránézésre kicsit béka fejed van de nem gusztustalanul béka, hanem cukin. Arcra amúgy átlagos vagy, semmiképpen se mondanálak csúnyának. Amennyire a képen látszik, a tested egész jó, a csipő váll arányod igazán kellemes látványt nyújt. Ami böki a csőrömet az a fordított kereszt a nyakadvan meg gonsolom a póló mintája is az, csak nem látszik a karodtól :D Ez igazából stílus függő. Ha gondod van a csajozással, hidd el, nem a külsőddel van baj, szerintem jól nézel ki. Ha nincs önbizalmad az bizony sokat ronthat rajtad egy nő szemében..
Sok sikert a továbbiakban és bocsi, hogy becsaptalak 🙊 de gondoltam legalább egy ilyen véleményt is kapsz 😉
#nohomo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!