Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feladtam a párkeresést, a lányokról való ábrándozást akkor könnyebben fog menni az élet a továbbiakban?
Annyit gyötrődtem már ezen a témán, hogy nincs annyi hajam szála szerintem. Négy(!) éven keresztül nem sikerült semmilyen barátnőt találnom, ami szerintem mindennek az alja. Belegondoltam, hogy 17 éves korom óta ez napirendi pont nálam, és még 21 éves koromra sem tudtam teljesíteni, egy árva, pár hónapos, néhány szolid együttlétet tartalmazó kapcsolaton kívül.
Most már belefáradtam az egészbe, nem hoznak lázba a vonzó csajok, sőt inkább őszinte érdektelenséggel elfordulok ha látok is egyet, úgy érzem magam mint egy kiégett rocksztár.
Eddig ők keserítették meg a napjaimat, a miértekre keresendő válaszokkal egyetemben, most már viszont nem érdekelnek.
Kérdem én, hogy ez mostantól így lesz vagy pusztán csak átmeneti, múlandó kis hangulatváltozásról van szó?
Ha ez így folytatódna szerintem egy fokkal boldogabb életet élhetnék, minden energiámat a tanulmányaimnak, a hobbiknak szentelve.
Nagyságrendekkel könnyebb lesz az életed
Alapból a párkapcsolat egy kártékony, deficites dolog, sokkal többet veszítesz vele, mint amennyit nyersz
Lehet hogy van úgy fél százalék esélyed arra, hogy megtalálod az "igazit", és holtomiglan-holtodiglan együtt lesztek, 99,5% viszont amellett szól, hogy ez nem történik meg (magyarán pocsékolod az idődet)
Van persze sok naiv illető, akik bíznak a fél százalékukban, belőlük élnek meg többek között a válóperes ügyvédek...
"Ha feladtad volna, nem fejtegetnél róluk hosszú kérdést."
Feladta, tudsz olvasni?
Arra volt kíváncsi, hogy így jobb lesz-e az élete, nem pedig azt, hogy feladja-e vagy sem
"Ehh.. hát te valami hihetetlenül negatív és tehetetlen vagy"
Éppen eleget tapasztalt a párkapcsolatokról
Ha majd te is idekerülsz, jusson eszedbe, hogy annak a negatív és tehetetlen illetőnek igaza volt
Ha pedig nem jutna eszedbe, szívjál csak szorgalmasan a párkereséssel...az ostoba a maga kárán se tanul
"Miért is akarsz magadhoz lerántani valakit abba az érzelmi és intellektuális mélységbe, ahol most élsz?"
Teljesen jogosan osztja meg másokkal a rossz tapasztalatait szerintem, mellesleg kisapám, ha te még ott tartasz, hogy a párkapcsolat mekkora über király dolog, fényévekkel intelligensebb nálad
" Se nem tudod élni, se nem tudod élvezni az életet. Ezt akarod megosztani mással?"
Se nem tudod élni, úgy van, te pedig se nem tudod írni...
Amúgymeg szerinted csak a párkapcsolattól lehet boldog valaki?
Ha igen, rossz hírem van, nem mi vagyunk a hülyék...
A tapasztalait pedig bárkivel megoszthatja, pláne hogy igaza is van, akkor is ha nem bírja a gyomrod
"Evvel a hozzáállással inkább ne keress magad mellé senkit, ne mérgezd a negativizmusoddal az ő életét is!"
Nem is akar maga mellé társat, kisapám, úgyhogy itt nyitott kapukat döngetsz
"A magam részéről egy kutyát nem bíznék rád, amíg így állsz az életedhez."
Egy kutyával sokkal normálisabb életet lehet élni, mint egy nővel...mert a kutya HŰSÉGES
Nem véletlen a kutya lett kikiáltva az ember legjobb barátjának, nem a nő...
De SZVSZ a nőknél még a terráriumban tartott madárpók vagy csörgőkígyó is ideálisabb társ
"Javaslok neked egy frappáns hobbit: gyűjts pénzt a temetésedre."
Te pedig a válóperre, kapcsolatfüggőkém
A mínuszt helyből kaptad is
"Ez hülyeség, hogy feladtad, nem tudod feladni, mindig ez fog járni a fejedben amíg nem változik a helyzet. Ezt nem lehet feladni, belénk van kódolva."
Ez nettó baromság, maximum a kapcsolatfüggők képzelik ezt
Attól hogy az embernek nincs senkije, nem fog beköszönteni a zombiapokalipszis
"Nem az ellenkezo nem tehet arról, hogy ilyen érzelmileg instabil kis bizonytalan lény vagy."
Arról viszont már igen, hogy rendszeresen visszautasítják őt, pedig semmi baj nincs vele, csak éppen akad nála jóképűbb, gazdagabb pasas
"Figyi, engem sem érdekelnek azok a személyek, akikkel eddig nem jött össze, inkább azok érdekelnek, akikkel összejöhet még. Én nem idegesítem magam ezen, olyan társat keresek, aki mellett nem kell beteges megfelelés miatt idegesítenem magam."
És ha mindannyiszor pofáraesel, kicsit se ráz meg? Jó neked, irigylésre méltó a kitartásod, de a férfiak bő 99%-a másra is szeretné fordítani az idejét, mint nők után kujtorgásra
Nem vagyunk időmilliomosok sajna
" Neked valami fura felfogásod lehet, ha úgy gondolod, hogy errol az önsanyargatásról kell szóljon a kapcsolat."
Gyaníthatóan volt már része pár kapcsolatban, tapasztalatból beszél
Szerinted miről szól a kapcsolat? Örök szerelemről, rózsaszín ködről, ásó-kapa-nagyharang?
Túl sok romantikus filmet nézel
"Sajnos reménytelenül (?) negatív vagy és önsorsronto a nőkkel kapcsolatban."
Nem véletlenül, tőle függetlenül én pontosan ugyanezt tapasztaltam a nőkkel kapcsolatban
Bíróságon az ilyennek már kőkemény bizonyító ereje van, csak mondom...
"szerintem ha így élsz, csupán az ÉLET -ről fogsz lemaradni.."
Szimpla dugáshoz mi a fenének párkapcsolat? Felmegy rosszlányokra, vesz magának egy csajt, megtöcsköli és kész, problem solved
"Az a baj a fiatalokkal,hogy azt hiszik,minden jár nekik alanyi jogon."
Szerinted a kérdező semmit nem tett a céljaiért? Jó nagy hülye vagy, ha ezt képzeled...
"mindig minden rajtam múlik,a hozzáállásomon,a belefektetett munkámon és energiámon."
Ez teljesen úgy hangzott, mint amiket az MLM-huszárok mantráznak, amikor újabb balekokat akarnak belerángatni a Ponzi-sémájukba
"Beszélgess,ismerkedj,fejleszd magad,tanulj,csináld azt amit szeretsz,a hobbijaidat,és a többi már jön magától,ha belülről oké minden."
És ki garantálja, hogy jönni fog magától minden?
Ja, hogy senki...várjon 80 éves papóca koráig, hátha ráköszönt a szerelem...
Bomba ötlet, de tényleg, még sok ilyet, ha kérhetném!
"A lényeg az hogy ne hisztizz,hanem magaddal foglalkozz és majd jön a csaj is."
Leírhatod ezt még ötvenszer, nem fogja igazzá tenni
"Nem a külsőn múlik. Hiába pontozol le,mert igazam van"
Akkor magyarázd meg pls, a jóképűeknek hogy lehet akár egyszerre 2-3 barátnője is, az átlagosnak meg szökővente egy (ha szerencsés)
Kíváncsian várom a választ
A mínuszt pedig te is kaptad
34. Értem, tehát az nagyszerű dolog, hogy az életben nem lesz egy kefélése egészséges férfiként. (Ja bocs, totál nő gyuloloként elmehet krvákhoz és ott kiengedheti a gozt, micsoda fő nyeremény!)
Rengeteg 40es, 50es egyedül álló férfit ismerek, biztos baromi jó nekik. Én a minap megdugtam a csajomat este, aztán másnap reggel, majd este megint, rá 2 napra újra. Közben az elmúlt 12 évben elképesztő magas szinten főzött rám, hihetetlen sokszor megnevetettett, rengeteg közös élményunk volt együtt. És nem volt könnyű rá találni netes társkereson, 9 hónapon ment rá.
Aki egyedül szeretne maradni, mert fél a serulestol, csalódástól, ám tegye, nem való mindenkinek pár kapcsolat. De nehogy már az legyen a menő aki szingli, aki csak akkor érinthet nőt, ha leperkal x ezer forintot. Amely nőnek egyébként még véletlenül se lesz orgazmusa vele, mert mondjuk aznap már 10en megnyomták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!