Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek után csodálkoznak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után csodálkoznak, hogy a szakmunkásokat, betanított munkásokat, kamionsofőröket lenézik a nők?

Figyelt kérdés

Húgom beregisztrált egy társkeresőre, és már csak az első héten több tucat dickpic-et kapott (azaz kéretlen fényképet férfi nemi szervről). A delikvensek kivétel nélkül unintelligens, iskolázatlan, diploma nélküli pasik voltak, akik beleestek valamelyik a kérdésben említett 3 kategória közé.

Kérdem én, mit akarnak az ilyenek a nőktől? Ha egy kicsit is ismernék a nőket, tudhatnák, hogy a nők szemében egy férfi nemi szerv az önmagában véve nem indít be semmit, csak egy kuki, semmi több. A nőket maga a férfi indíthatja be adott esetben, és ha a férfi stimmel külsőleg, belsőleg stb. és össze is passzol a személyiségük, akkor már esetleg érdekelheti a nőt a nemi szerve is a férfinak, de addig egyáltalán nincs izgató hatással. Ez nem olyan mint, hogy egy férfira vonzó hatással van pl. egy 22 éves bikinimodell erotikus fotói, anélkül hogy ismerné a nőt. Ez egy alapvető különbség a férfiak és a nők között.

Másrészt meg mi a fenét várnak? Az általuk elküldött kép csak 1 pucu a sok közül, csak azon a héten legalább 30 ilyen kép jött. Miből gondolja a buta proletár, hogy majd pont az ő farka lesz a nyerő a sok közül, már ha abból indul ki, hogy egyáltalán érdekli a nőket a farokkép?

Amikor tényleg ennyire ostobák az alul képzett férfiak, akkor tényleg, miért csodálkoznak, hogy rengeteg nő, főleg a szintén intelligens nők, ragaszkodnak a diplomás pasikhoz? Egyetlen diplomás sem volt a dickpic-esek között, micsoda meglepő. Persze, könnyű a pénzre fogni, de egyrészt nem minden diplomás gazdag, viszont valamilyen szinten mégis garancia arra a diploma, hogy ilyen szinten unintelligensek már nem lehetnek, akik elvégeztek bármilyen egyetemet vagy főiskolát.

2018. szept. 7. 14:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
H nem tudom...nekem anno eleg dok diplomas kuldott a farkarol kepet meg videot ahogy veti. Sztm ez is csak egy hulye altalanositas....esetleg kotoszkodes.
2018. szept. 7. 14:56
 12/22 peca1000 ***** válasza:
74%

Húgodnak üzenem, ha valaki farokportrét küld magáról, azt szépen tiltsa le.

Nem kell válaszolgatni, elküldeni őket.

Egy èrettségizett 41 éves férfi, aki nem küld farok és autókèpet.

Ha eljön az idő, úgyis mindkettőbe beleül :)

2018. szept. 7. 15:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Elkezdjek aggódni, ha több évig voltam társkereső és soha egyetlen ember sem küldött nekem ilyen jellegű képet?
2018. szept. 7. 16:57
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Te Kérdező, miből gondolod, hogy farokfotót csak aluliskolázott, diplomátlan illetők küldenek? Mi köze a végzettségnek ahhoz, hogy az illető hogy viszonyul a nőkhöz? Ilyesmit nem tanítanak a suliban, szóval a kettő között egészen pontosan NULLA összefüggés van.

SZVSZ csak fröcskölődni akartál egy jóízűt a nemdiplomás rétegre..."ahhh kamionosok meg bolti eladók farokfotót küldenek, pfuj, hányadék népség, le velük", és kellett valami, ami alapján megideologizálhatod.

2018. szept. 7. 17:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Aha.A diplomasok pedig kizarolag a konyvtarszobajukrol kuldenek kepet.
2018. szept. 7. 19:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát ők rámenősek, gyorsan akarnak szexet, bevállalós nőket keresnek, akik nem ismerkednek annyira, hanem kaphatóak arra, hogy kihagyjanak lépcsőket, és minél hamarabb eljuthassanak az agyba. Tehát ők pl szerintem a szexre, a testiségre hajtanak, minél gyorsabban, tehát minél rövidebb idő alatt szeretnének partnert erre.
2018. szept. 7. 19:27
 17/22 anonim ***** válasza:
*Mármint nem általánosítva, hanem akik a péniszükről küldözgetnek képeket
2018. szept. 7. 19:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Aha,ez olyan mint ha azt mondanám hogy a diplomások javarésssze életképtelen nyápic.Amúgy diplomások között is rengeteg tahó van.Ja és ne feled a diplomás csak megtervezi a házad,de a szakmunkás fogja felhúzni.
2018. szept. 7. 21:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én még sosem küldtem senkinek dickpic-et, kivéve persze barátnők. Igaz kicsi a farkam, lehet azért nem. :D

Egyébként semmi köze az iskolázottságnak ahhoz, hogy valaki mennyire kulturált és milyen a szexuális és általános érettsége. Sőt, megsúgom, semmihez sincs köze, csak egy darab papír, amitől még se pénzed, se eszed nem lesz.

Üdv,

egy szakmunkás :)

2018. szept. 8. 01:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdezőt is meg a válaszolókat is. Valóban vannak a diplomások közt is alpári parasztok, bár én úgy vettem észre, hogy ők másképp, másban parasztok (pl. lekezelőek esetleg). De elképzelhető, hogy igaz, amit egyesek mondanak, és ők is csinálnak ilyet. Igen, ez jogos válasz.

De a kérdeznek is igaza van, egyrészt az arányokban, másrészt meg mert át kell fogalmazni a kérdést. Nem diplomást kell beleírni, hanem alapvetően elegáns, jó megjelenésű (ez alatt azt értem, hogy nem mackónadrágban megy le a boltba sörért), tanult férfit. Hogy van-e diplomája, más kérdés, nem mindenkinek van, aki értelme,s és nem mindenki értelmes, akinek van, de az tény és való, hogy létezik egy társadalmi réteg, akikről - akár előítélet akár nem - lerí, hogy proli, mert köpködi a szotyit a buszmegállóban, mackóban megy az utcán, hangosan szól a zene a kocsijából, giccses szobor áll a rikító háza előtt (ha nem panelban lakik),. És igen, sosem hallottam még, hogy nyakkendős férfi után fütyült volna.

2018. szept. 17. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!