Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan pasival, aki nem bírna felemelni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 6. 18:17
1 2 3
 21/26 peca1000 ***** válasza:
49%

25 kilónál én nem emelgetek többet.

Amelyik csaj tud járni, azt nem kell emelgetni.

Még jó, hogy ez anno egyik nőnél sem volt kritérium :)

2018. szept. 6. 19:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem azért de ki nem tudja felemelni a barátnőjét? :D Én extrém vékony vagyok 55 kilóval, de simán felemeltem az 50-55 kilós exeim. :D Szóval ennyit a gyúrásról, látszat csak az egész.
2018. szept. 7. 00:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Jöttem már össze, de tényleg elég kiábrándító volt. Nehéz a gyengébbik félnek érezni magad és egy biztonságot adó férfinak érezni a másikat, ha azt látod hogy összeszakad attól, ha két centit el kell emelnie a földtől.

A mostani barátom felkap mint egy tollpihét, úgy visz mintha piszok könnyű lennék, ha akar, és ez sztem egy nőnek kifejezetten vonzó és férfias. Én ráadásul könnyű se vagyok, 65 kiló, de igaz, hogy magas is :D

2018. szept. 7. 01:10
 24/26 anonim ***** válasza:

Persze, össze is jöttem.

A párom ugyan erő szempontjából fel tudna emelni gond nélkül, de le vannak bénulva a lábujjai, ami miatt az egyensúlya borzalmas, még saját magát el tudja egyensúlyozni nagyjából, de ha engem is felemelne, akkorát esnénk, mint az ólajtó :DDD

Nem érzékelem hátrányát annak, hogy nem emelget, a gyakorlatban elég kevésszer lenne rá szükség (párszor, pl kiránduláskor mikor egy gyümölcsfa magasabb ágán lógó guszta gyümikkel szemezünk, akkor jó lenne, de olyankor megoldjuk máshogy :D )

2018. szept. 7. 10:47
 25/26 anonim ***** válasza:

#24 vagyok

Egyébként azért akinek nincs hozzá ereje, hogy az átlag testalkatú párját felemelje, ott valami gond van... Én híresen puding vagyok, nincs mérhető fizikai erőm, mégis 55 kilós lányként simán fel tudom emelni a 75 kilós páromat...

Nem tudom, mit csinál az, aki túl gyenge hozzá, de valamit nagyon rosszul....

2018. szept. 7. 10:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Attól függ hány kiló vagy. :D
2018. szept. 7. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!