Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamhoz való pasit?
Tudom ez így furcsa de mégis?
Ismerkedek, de annyira másmilyenek mint én. Pedig átlagosnak tartom magam, helyes csinos állítólag.
38n
Az, hogy miért nem találsz magadnak megfelelő pasit, azt nem tudom. Ezer és egy oka lehet.
Azt, hogy hogyan tudnád az esélyeidet növelni, azt tudom. A HVG Pszichológia 2018/2-es száma egy tematikus kiadvány, pl. a nemek közti viszonyok átrendeződésről is szól. Almási Kitti: Hogyan találjon egy erős és intelligens nő társat magának? c. cikke egy különösen neked való írás. Amely nőismerősömnek eddig ajánlottam azt a lapot, mind pozitívan nyilatkozott az olvasottakról.
A negyvenesek ha kapnak 28-30 eveset miert a 38ast valasztanak ?
Szoval szerintem ilyen korban mar a 45-50 eveseket erdemes neznie.
36 évesen ugyanezt kérdezem, csak férfiban.
Sportolj, kirándulj, utazz, tanulj valamit tanfolyamon, könyvtárba-, rendezvényekre járj, és ezáltal remélhetőleg rád talál valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!