Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más hogy viseli, hogy az összes barátja egyszerre talált párra, és csak ő van egyedül?
És te mire vársz még?
Menj fel a netes társkeresőkre, és pasizz be.
6 hónap az semmi, Kérdező, nekem 5 éve nincs senkim, és örülök is neki
Minél jobban kiismertem a nőket, annál kevésbé vágytam rájuk, hihetetlen hogy a nagytöbbség milyen felszínes és anyagias, kivagyi libákból áll
Ilyenek ki a francnak kellenek egyáltalán? Max. a sportkocsis menőmanóknak egy éjszakára
Sokkal jobban érzem magam egyedül így, hogy kimarad a párkapcsolati idegbaj az életemből
én nagyon jól viselem, köszi a kérdést, már hét éve nem voltam nővel, és lám, még életben vagyok...
minden testvérem megházasodott már, nekem meg barátnőm sincs...elnézve hogy manapság milyen nők vannak, ez nem is csoda
semmi szükségem drámakirálynőkre, akik nem is pasit keresnek, csak sétáló ÁTM-et, meg taxisofőrt
esélyem sincs a nőknél, manapság ha nem nézel ki Bred Pittnek minimum, vagy nem lógnak a nemzetibankok a zsebeidből, levegőnek vagy nézve
a nők leszarják az IQ-dat, műveltségedet, az illemet, vagy a hűséget, úgyszólván minden emberi értéket, az elletétjükkel pedig még egy kósza dugást se tudnék elképzelni nemhogy kapcsolatot...vagy pláne házasságot, brrrrr!
akinek a fejében káposztalén kívül más is van, az hagyja a csajozást a 3,14csába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!