Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi előnyei származnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi előnyei származnak az ellenkező neműeknek ha téged választanak?

Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 09:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az átlag ember nem azt hiszi, hogy ő átlag feletti az ágyban?
2018. szept. 2. 10:25
 12/22 anonim ***** válasza:
Padon a patkán a fűben ott lehet átlag feletti , az ágyban csak átlagos van. Amúgy mindegy milyen jó vagy, a legtöbb nő ugy is csak megjátsza , ettől egy hazug én kép alakul ki a férfiben , amit tovább magával. Minden embernek más a jó.
2018. szept. 2. 10:39
 13/22 anonim ***** válasza:

Mi van, nem meritek leírni?

Nálam átlag feletti külsőhöz messze átlag feletti intelligencia és ritka jó fajta lelkület társul. Ha ez nem lenne elég még életképes, hűséges, önfeláldozó, csendes, kedves és határozott is vagyok.

És természetesen ezt mind kevésnek tartom ahhoz, hogy jó ember legyek.

Ja meg nem keresek most senkit, ezért nincs is.

2xF

2018. szept. 2. 11:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Rajtam van abs, asr, tcr, fgt, juk, frg, cht, thc, fax, fux, seg, meg amit akarsz. :D F
2018. szept. 2. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Finom browniet csinálok, néha vicces vagyok, az ágyban odaadó, szenvedélyes. Hűséges és őszinte vagyok.
2018. szept. 2. 14:45
 16/22 anonim ***** válasza:

Előnyeik: Semmi

Hátrányaik: Felsorolhatatlan

2018. szept. 2. 15:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Boldog lesz...
2018. szept. 3. 01:48
 18/22 A kérdező kommentje:

Akkor aki humoros írjon már néhány jó viccet, vicces gondolatot! :-)

Ha mondjuk ahogy írtátok hűséges, vicces, okos, intelligens, jó az ágyban, stb, ez az átlag feletti.

Amúgy lehet hogy hülyeség, de a férfiak közül hűségesség nem azokra jellemző tipikusan, akik nem néznek ki jól és ezért a nagyon vonzó csajok úgysem foglalkoznak velük, míg egy vonzó férfi azért jobbra-balra lefekszik más csajokkal is?

Meg az mitől jó egy átlagos nőnek/férfinak, ha a másik intelligensebb, pl. iskolázottabb nála, az nem csak növeli a távolságot, hogy akkor szinte szinte csak a szép külsejük miatt vannak együtt?

Az hogy valaki "kedves" a másik nemmel az mit jelent, hogy kompenzálni szeretne valamit túl sok bókkal?

2018. szept. 3. 11:19
 19/22 anonim ***** válasza:

-a hűség az egy döntés, semmi köze a kinézethez

-intelligenciát írtam nem pedig iskolázottságot, nem növel semmiféle távolságot, nekem pl a művész lányok a gyengéim..láss csodát

2018. szept. 3. 12:27
 20/22 anonim ***** válasza:

-a kedvesség meg még mindig kedvesség, a nyálas viselkedésre vannak más szavaink

Next question?

2018. szept. 3. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!