Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok zavarna e titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavarna e titeket, hogy a pasi akivel jártok erdélyi származású és csak nem rég költözött Budapestre?

Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én kétszer jártam Erdélyi-Románnal, de nekem elég is volt belőlük ennyi. Nem akarok általánosítani, de én már régebben próbáltam infót gyűjteni arról, hogy csak velem történtek meg az olyanok. Aztán érdekes, hogy sok-sok közös tulajdonságotok van.

Mondanék egy párat: behízelgő stílus, egocentrikussá válás miután meghódították a nőt, uralkodási vágy, haszonlesők-a partner csak egy lépcső felfelé (hozzám költözött, az anyagi nehézségeit én oldottam meg... a végén meg odébbállt, mert benyalta magát egy budai egyedülálló nőhöz, persze abból a pénzből, ami tőlem volt, abból öltözködött és bájolgott a hátam mögött. Nagyon jó színészek, profin adják elő a műsort, könnyen megtévesztik az embert. Egyeduralkodókká válnak a kapcsolatban, csak az lehet amit ők mondanak és csak az az igaz. A legtöbbször kétszínűek.

Ez az én tapasztalatom, már kétszer megégettem magam velük, 3. alkalom már nem lesz. Sajnos a szélesebb tapasztalatok is hasonlók, de azt mondom, mindenki maga döntsön.

2018. szept. 2. 14:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Szerencsevadászt szerintem bárhol találhatsz. :)) Ez nem helyi specialitás.

Ez nem helytől függ.

Nekem van rendes melóm amivel jól keresek és bárhol kaphatok vele munkahelyet. S lazán kifizetek egy budapesti albérletet, és még élni is tudok mellette. Szóval nekem nem kell a csajok pénze.

S uralkodni sem akarok senkin.

2018. szept. 2. 15:10
 13/15 anonim ***** válasza:

én a melo helyemen ismertek meg jó párat...több ilyen munkahelyem is volt...bár nem pár kapcsolat..és tisztelem őket meg minden..de ha rajtam múlna én nem alkalmaznék egyet sem.Sajnos az a 10x-20 ember akiket megsimertem mind elég aljas volt+bemoszerolós...és a probléma az h találkoztam egy másik munkahelyen ahol később dolgoztak..szintén egy határontuli pályázta még meg az állást együtt kellet vizsgázni...(volt egy kis tesztsor meg vizsga interjú előtt)Azt mesélte utána a főnököm h végig szurkolt h ne ő legyen a jobb a teszteken...Mert rühelli őket...az előbb felsorolt dolgok miatt.

Erdélyről meg annyit h szerintem a tökéletes megoldás az lenne ha külön álló ország lenne magyar nyelvel.Akkor nem kéne senkinek sem gyűlölködni stb...Amúgy régen is elvileg volt külön álló ország.

Kedves kérdező és más hasonszőrű emberek remélem nem bántottalak meg benneteket ez csak az én állás pontom.Azért írtam le h ne h úgy gyere fel pestre h itt húúú de jó lesz,és tárt karokkal fognak várni.

2018. szept. 2. 16:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendszeresen kapok fejvadászoktól, vagy a cégek Hr-jeitől állás ajánlatokat :). Ha nem várnának nem küldenék.
2018. szept. 2. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Te nagyon tudatlan vagy! Kezdjük ott vannak Székely ismerőseim és csak jó tapasztalataim vannak velük! Kettő Erdély soha nem volt külön ország és nem is lesz! Három Székelyföld csak egy kis része a többi ugyan olyan vármegye mint Pest,Fejér,Nyitra stb! Be lehetne fejezni végre ezt a széthúzást attól,hogy anyaországi vagy még semmivel nem vagy különb, feltéve ha a magyar vagy és nem Bauer,Buchwald és így tovább nevű bevándorló! ;)
2018. szept. 2. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!