Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek lehetséges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges, hogy egyetlen lány sem tart vonzónak?

Figyelt kérdés
Észre sem szoktak venni, pedig nem vagyok kicsi (192cm). A testalkatomra is figyelek, normál alkattal rendelkezem, szoktam edzeni is. Ezek szerint ronda fejem van vagy valami más taszító rajtam, hogy ennyire közönyösek, elkerülnek?
2018. aug. 30. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Manapság nagyon is lehetséges, főleg ha átlag vagy átlag alatti vagy.

Én se kellek egy lánynak se. Igaz, kölcsönös a dolog, mert ők se kellenek nekem, szóval kvittek vagyunk.

2018. aug. 30. 22:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez aztån nagyszerű.:D
2018. aug. 30. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:

En lány vagy és szerintem nincs olyan, hogy valaki egyáltalán senkinek egy kicsit sem jön be.

Ha átlagos vagy, akkor egyszerűen, azért nem “szúrnak ki” mert “nincs miert” Úgy gondolom egyébként, hogy átlagosnak lenni inkább jó, mint rossz :)

Az meg, hogy ronda vagy. Hat lehet. Viszont ez teljesen szubjektív. Én helyesnek talalnalak, viszont 5 másik lány nem.

2018. aug. 30. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled ! gypsy vagyok . :(
2018. aug. 30. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Simàn lehetséges. Nagyon sokan fognak Meg így jàrni. Miért nem születtél jòképûnek? Hiba volt.
2018. aug. 31. 01:00
 6/10 anonim ***** válasza:

És szoktál próbálkozni, vagy azt várod, hogy felszedjenek téged?

"Észre sem szoktak venni", "közönyösek", "elkerülnek" - ez nem úgy hangzik, mintha nagyon aktív lennél. Elég nehéz nem észrevenni, ha egy 190 centi feletti ember odamegy és beszél valakihez.

2018. aug. 31. 05:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tanultam, hogy akkor próbálkozik az ember, ha kap valamilyen előzetes jelet és a levegőnek nézés pont nem az.:D
2018. aug. 31. 07:58
 8/10 anonim ***** válasza:

"Én úgy tanultam, hogy akkor próbálkozik az ember, ha kap valamilyen előzetes jelet és a levegőnek nézés pont nem az.:D"

És hol várod ezeket, a jeleket? Mert az utcán a legritkább esetben szoktak a nők jelezgetni, illetve vadidegennek máshol sem nagyon. Ilyet legfeljebb buliban vagy baráti társaságban várhatsz.

De amúgy ez az ajánlás a randirahívás jellegű konkrétabb bepróbálkozásra érvényes. Ahhoz, hogy odamenj beszélgetni, nem kell jeleket várnod. Beszélgetés közben lehetne leszűrni, hogy érdeklődő, mosolygós vagy közönyös.

2018. aug. 31. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Vagy sem. Simàn lehet félreérthetō. As 80%, hogy amùgy is van baràtja.

2018. aug. 31. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Amelyik nö a foldet bámulja es nem néz a szemedbe , az undort érez?
2018. aug. 31. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!