Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos fiúnak mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos fiúnak mennyi időbe telik vonzó külsőt kialakítani?

Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10: a vonzóság nem egy egzakt fogalom.

3 fő dologból áll:

- a tested. ezen van amin tudsz alakítani (pl hogy ne légy elhízva, vagy legyél izmos), és van amin nem (pl a testmagasságod)

- a kisugárzásod, az IQ-d, a humorod, szöveged. Fejleszthető, de rengeteg időt, és energiát igényel, és aki mondjuk nem nagy dumás, az nem lesz hirtelen az, viszont a magabiztosság, a belső nyugalom is sokat jelent.

- a tárgyaid, az öltözködésed. Igen, bárki bármit mond, a legtöbb nőnek bejön, ha kicsit jobban vagy öltözve. És nem arra gondolok ez alatt, hogy szakadt farmert, szakadt armani farmerre cseréled, hanem egy ing, egy zakó, bőr cipő, egy óra, miegymás. Ez fejleszthető, de pénz, és ízlés kell hozzá.

És amit vonzóságnak tartunk, az ennek a háromnak a keveréke, tehát felesleges kijelenteni, hogy aki nem született ennek vagy annak, az úgysem lehet vonzó. De lehet, csak más téren kell kompenzálnia

2018. aug. 30. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
8-as miért az nem durva ,hogy sacc kábé 16 évet kell iskolákban seggelni ,és nem is beszéltem akkor az iskolán kívüli rengeteg tanulásról ,hogy legyen valami értelmes állásod egy talán értékelhető kezdő fizuval? Szóval ehhez képest az a 2-3 év semmi,hogy egy értékelhető nőd legyen
2018. aug. 30. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nőként mondom h fél nap, mig jó ruhát vesz magának, meg elmegy fodrászhoz, ha kövér akkor már fél év az edzőteremben, vagy úszás.
2018. aug. 30. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Őszintén, mit tud csinálni, mi az hogy kialakít külsőt?! Én pl elkezdtem edzeni évekkel ezelőtt, mert vékony voltam. Már nem vagyok olyan vékony (20kilóval nehezebb lettem), mégsem változott az égvilágon semmi. Az, hogy új ruhát veszek megintcsak nem változtat semmit, hisz ha valaki nem ismert addig, úgysem tudja a ruhatáram, és általában fel sem tűnik senkinek egyébként sem, ha új a cipőm. Még a legjobb haveroknak sem. Váltson frizurát... Én erősen kopaszodok, nincsenek opcióim frizurákra. Nagyon rövid, vagy tarfej, kb ebből válogathatok. A közérzeted javulhat pl. az edzésektől a "boldogsághormonok" felszabadulása miatt, kellemes fáradtság stb... de ilyenektől egy szemet sem vesznek észre jobban a nők, hidd el nekem.
2018. aug. 30. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:

"Én pl elkezdtem edzeni évekkel ezelőtt, mert vékony voltam. Már nem vagyok olyan vékony (20kilóval nehezebb lettem), mégsem változott az égvilágon semmi. Az, hogy új ruhát veszek megintcsak nem változtat semmit, hisz ha valaki nem ismert addig, úgysem tudja a ruhatáram, és általában fel sem tűnik senkinek egyébként sem, ha új a cipőm. Még a legjobb haveroknak sem."

Igazán tipikus példája vagy annak, aki csak karizomra gyúrt, agyra nem... Ne is csodálkozz, ha nem változott semmi.

Nem azt mondtuk, hogy új ruhát vegyen, hanem, hogy kezdjen el öltözködni. Ne farmer+póló+sportcipő hármasban képzelje csak el az életét, mert az általában nem jön be a nőknek. De egy ízlésesen összeválogatott ruhatár, odafigyelés arra, hogy a haja hogy áll (pl sokan lenőtt, hosszú hajjal járnak, mert elég 2 havonta fodrászhoz menni), milyen kiegészítőket visel, sokat jelent a megjelenés szempontjából.

Örülök, hogy segíthettem, azt tanácsolom, kicsit tedd most félre a vasakat, és kezdj el más képességeket fejleszteni, jó lesz az, hidd el!

2018. aug. 30. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: Mint mondtam nincsenek opcióim hajra , frizurára. Rengeteg nőt látok farmer-pólós hapsikkal, szóval nem az öltözék a lényeg, és mondom, nem a sportosság.
2018. aug. 31. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!