Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pasiként nagy eséllyel találok partnert társkeresőn? Gyorsan?
Figyelt kérdés
Badoo, Tinderen gondolkoztam, javarészt szexpartnert lehet inkább találni azt hallottam, neke az is megfelelne. Csak azért gondolkoztam ilyen oldalakon mert viszonylag gyorsan találhatok valakit állítólag. 20F2018. aug. 28. 18:56
11/16 anonim válasza:
Én is inkább szexpartnerkeresőt javaslok.
Amúgy tinderen is sok a valóban társkereső nő, köztük pl. én is.
Ne kérek privit! Köszönöm!
12/16 anonim válasza:
Hát ha csak dugványozni akar, akkor jobb a szexpartner-kereső. Társkeresőn pedig beírod, hogy kifejezetten egyéjszakást keresel, nem hosszú kapcsolatot, csak megreszelni egy csajt.
Utolsó, nem írok privátot ne aggódj :PPP
14/16 anonim válasza:
szexpartnert simán. Elsősorban arra vannak ezek az oldalak.
Társat már csekélyebb eséllyel, ugyanolyan nehéz mint élőben. Főleg mert úgyis ott dől el minden. Aki szimpatikus neten lehet nem fog meg személyesen, mert nincs meg a kémia vagy egyenest van olyan tulajdonsága ami irritál.
15/16 anonim válasza:
Ha csak dugópartnert keresel, még az amúgy irritáló tulajdonságai is kibírhatóak. Amíg megmászod, addig mindenképp, ami utána jön, az mit számít, úgyse hosszútávra terveztél vele...csak megszúrod oszt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!