Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy csaj bokszol? Bejön nektek?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az ilyen csajokról?
2018. aug. 27. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Semmi jó.

Semmi jót nem gondolok arról, hogy a férfiak elnőiesednek, a nők pedig elférfiasodnak. Ez egy zsákutca, ami sehova nem vezet.

2018. aug. 27. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, de legalább van némi esélye annak hogy tud védekezni szükség esetén.
2018. aug. 27. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:

príma

mos-főz-takarít-szül-nevel-ápol-megvéd-elvisz-visszahoz-megetet

még esetleg betanítanám a pozíciómba..

2018. aug. 27. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön, ha egy nő ilyen és ehhez hasonló tevékenységet végez: jó, ha a mai világban t×s:). Jó lenne, ha a leendő társaim is ilyen lenne.

A következő lépés ugye kick-box lesz:)?

2018. aug. 27. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
ha hasonló tevékenységet végeznék szabadidőmben nem zavarna. Mellette gyengének, esendőnek érezném magam. Az ágyban viszont elég vad lehet ami pozitív.
2018. aug. 27. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert egyrészt a küzdősportos csajok általában csúnyák, másrészt meg nem akarok birkózni vele egy vita után. :)
2018. aug. 27. 23:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem be. Láttam már ilyen hölgyet edzés közben, lenyűgöző. Feszes a teste, legalább 5 percig őrült tempóban folyamatosan ütötte a zsákot, és az járt a fejemben, hogy "úristen, ilyen állóképesség létezik?! Ha az ágyban is ez a norma nála, nagy bajban lennék" :) Szóval nekem tetszenek, inkább attól tartok, hogy nekik nem tetszene egy "átlagjóska". (31/F)
2018. aug. 28. 05:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezelőtt több mint fél évvel azt mondtam volna hogy nem, de miután én is elkezdtem edzeni..stb és rájöttem hogy mennyire kellemes, jótékony hatással van rám a mozgás így jelenleg azt mondanám hogy igen bejön.
2018. aug. 28. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!