Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem ertik meg a pasik h nem akaroken nem is tudok azonnal aznap delutan talakozni?
Miert kamus az akinek egy talakozas elott fontos h levelezzunk vagy cheteljunk es ne vakrandira menjek ?
Ha azt mondom nehezen engedek fel akkor ok turelmesek am de ha nem randizom vele szinte azonnal akkor le vagyok uvatva.
Mindezt ugy h elore mondom kicsi gyerekem van meg kell szerveznem h vigyazzanak ra.
Szerintem meg itt az ideje, hogy a kérdező megtanuljon helyesen írni.
Pár embernek tetszett, olvass vissza! Neked meg csak savanyú a szőlő, mert nem neked jutott eszedbe. ;)
Okés. karaokén... amúgy én is ezt olvastam :D
Kérdező, aki ilyen, szard le.
#7 igazad van, ami tetszik pár embernek, az biztos hogy jó.
Pl. Győzike. ;)
Mert bizony sok a "jaj nem tudom", "félek", "idő kell" ember, aztán a naiv férfi meg írogat, hogy majdcsak megnyílik szíve választottja...aztán koppan, mert másokkal valahogy mégis eljutott az a nehezen ismerkedős randizni. Én nyitott vagyok és türelmes, de sokszor éltem át ilyet és igen, kamusnak tartom.
Ezzel együtt úgy gondolom, randit nem aznapra vagy másikra szokás kérni, hanem előre, szóval ebben nincs igazuk azoknak, akik lepattintanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!