Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogyan lehetne önbecsülé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan lehetne önbecsülésem hogy ha egy férfinak sem kellek kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Szerintem a külsőmmel, igazán nagy baj nincs, adok magamra, sportolok, nem vagyok kövér. A férfiak akikkel eddig ismerkedtem azt mondták szép vagyok, bár ez nem tudom mennyire igaz. Viszont A pasik vagy semmibe vesznek kapcsolat alatt, vagy csak szexre kellenék, vagy csak barátnő mellett akarnak velem ismerkedni. Szerintem a jellemem rossz, csendes, visszahúzódó és unalmas vagyok. A családom szerint is bennem nem lehet mit szeretni. Persze nekem is vannak igényeim, a férfi legyen ápolt külsőre, okos, sok mindenhez hozzá tudjon szólni, kedves, tisztelettudó, stb.
2018. aug. 26. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
7-es kissé nyersen fogalmazott, de van benne igazság! Nyilván akiket érdekelnél, észre sem veszed, hanem a magasabb 2kategóriába" kacsintgatsz! Én még olyat nem hallottam, hogy egy nő egy pasinak se kelljen (kivéve ha tényleg bűnronda).
2018. aug. 26. 18:53
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Hány éves vagy "te kis csendes"? :)
2018. aug. 26. 19:00
 13/19 anonim ***** válasza:
A 8-asnak nagyon jó a meglátása, nem tudok mit hozzáfűzni. Szerintem ezen gondolkodj el.
2018. aug. 26. 19:07
 14/19 anonim ***** válasza:
29%

Aranyom, te hogyan viszonyulsz a férfiakhoz egy kapcsolatban?

Ha te is passzív vagy, akkor a párodtól se várj többet.

Többnyire nekem is vannak ilyen jellembeli gyengeségeim, de kapcsolatban általában teszek érte, hogy működjön, igyekszem valamennyire leküzdeni ezeket a gyengéimet, a férfiak sem szoktak semmibe venni. Biztosan semmibe vennének, ha én is úgy állnék hozzájuk.

2018. aug. 26. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

1-es nagyon szépen megfogalmazta.

Az a szülő, aki olyat mond a gyerekére, hogy benne nem lehet mit szeretni, tipikus mérgező szülő!

Kérdező!

Először tedd rendbe a lelkedet, szabadulj meg attól a púptól, amit a szüleid raktak a hátadra. Utána lesz esélyed normális párkapcsolatra.

2018. aug. 26. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
19%

Szinte hihetetlen ,hogy nem kellesz senkinek.

Lehet az aprónak tűnő igényeid mégis magasak? Értem úgy,kinek mit jelentenek az elvárásaid. Legtöbb szabadon értelmezhető. Kinek mi az ápolt az igényes...

Csendes visszahúzódó pasik érted imádkoznak. Egy a gond,két házába húzódó csiga sosem látja egymást...ha a nyuszi fiúk nem ugranak ki a bokorból ,neked kell a bokorba menni.

2018. aug. 26. 19:23
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

Valószínűleg nem a saját szinteden ismerkedsz.

Ha az önismereted rendben van, akkor tudod, hogy melyek a jó és melyek a rosszabb tulajdonságaid. A rosszakon tudsz segíteni, vagy legalábbis a többségén biztosan lehet.

Ha elég kitartó vagy, talán eléred azt a szintet, ahonnan most akarsz magadnak párt.

Persze ki tudja... :)

2018. aug. 26. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

Felmész társkeresőre, Kérdező. Még képet se kell fölraknod, heti 10 levelet garantáltan kapni fogsz.

Ha annyira akarnál kapcsolatot, már rég találtál volna.

2018. aug. 26. 20:55
 19/19 anonim ***** válasza:
9%
Hidd el egyáltalán nincs veled semmi gond. Mentálisan tedd helyre magad hogy legyen önbecsülésed és ne félj jönni fog. Én is több mint fél éve egyedül vagyok de nem szabad erőltetni.:)
2018. aug. 27. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!