Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan lehetne önbecsülésem hogy ha egy férfinak sem kellek kapcsolatra?
Aranyom, te hogyan viszonyulsz a férfiakhoz egy kapcsolatban?
Ha te is passzív vagy, akkor a párodtól se várj többet.
Többnyire nekem is vannak ilyen jellembeli gyengeségeim, de kapcsolatban általában teszek érte, hogy működjön, igyekszem valamennyire leküzdeni ezeket a gyengéimet, a férfiak sem szoktak semmibe venni. Biztosan semmibe vennének, ha én is úgy állnék hozzájuk.
1-es nagyon szépen megfogalmazta.
Az a szülő, aki olyat mond a gyerekére, hogy benne nem lehet mit szeretni, tipikus mérgező szülő!
Kérdező!
Először tedd rendbe a lelkedet, szabadulj meg attól a púptól, amit a szüleid raktak a hátadra. Utána lesz esélyed normális párkapcsolatra.
Szinte hihetetlen ,hogy nem kellesz senkinek.
Lehet az aprónak tűnő igényeid mégis magasak? Értem úgy,kinek mit jelentenek az elvárásaid. Legtöbb szabadon értelmezhető. Kinek mi az ápolt az igényes...
Csendes visszahúzódó pasik érted imádkoznak. Egy a gond,két házába húzódó csiga sosem látja egymást...ha a nyuszi fiúk nem ugranak ki a bokorból ,neked kell a bokorba menni.
Valószínűleg nem a saját szinteden ismerkedsz.
Ha az önismereted rendben van, akkor tudod, hogy melyek a jó és melyek a rosszabb tulajdonságaid. A rosszakon tudsz segíteni, vagy legalábbis a többségén biztosan lehet.
Ha elég kitartó vagy, talán eléred azt a szintet, ahonnan most akarsz magadnak párt.
Persze ki tudja... :)
Felmész társkeresőre, Kérdező. Még képet se kell fölraknod, heti 10 levelet garantáltan kapni fogsz.
Ha annyira akarnál kapcsolatot, már rég találtál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!