Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért nem adtok esélyt a kevésbé jól kinéző nőknek? Miért a szép és csinos nők kellenek mindenkinek?
Először is, köszönöm a válaszokat.
Az önsajnáltatás nem az én műfajom, úgyhogy csúnya nőként nem állok le a külsőmről panaszkodni.
Erre a kérdésre reflektáltam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Meg a sok hasonló ezelőttire, ahol a "kevésbé jól kinéző" férfiak sopánkodnak, hogy sosem lesz csinos, szép arcú, nagymellű, formás hátsójú barátnőjük.
Komolyan, mintha a nem előnyös adottságú nők nem is léteznének.
Akinek nem inge...
"Meg a sok hasonló ezelőttire, ahol a "kevésbé jól kinéző" férfiak sopánkodnak, hogy sosem lesz csinos, szép arcú, nagymellű, formás hátsójú barátnőjük."
Akkor nem őket keresed. Na és? Elég sok férfi van még.
Dehogynem adnak esélyt, Kérdező. Még egy átlagon aluli lány is heti 10 levelet kap bármelyik társkeresőn.
Az átlagférfi ezzel szemben megír 1000 levelet, és szökőévente egyszer kap 1 választ, hogy "bocsikaaa, nem egymást keressük".
Szóval regisztrálj fel, záros határidőn belül találni fogsz udvarlót.
Szerintem ez féligazság.
A férfiak ízlése különböző, az egyik a vékony, a másik a teltebb formát szereti, tehát a kevésbé jól kinéző nő szubjektív és lehet valaki számára pedig ő néz ki jól.
És azt sem hiszem, hogy nem adnának esélyt. Lehet, hogy kevésbé kelti fel a figyelmet, kevesebb udvarlója akad, de van akinek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!