Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban kinéző nők, ti miért nem adtok esélyt a kevésbé jól kínéző férfiaknak? Milyen jogon nézitek le őket? Mire fel ez a nagy arc?
A baj az, hogy a legtöbb férfinak a nők elég nagy hányada tetszik külsőre, én pl végigmegyek az utcán és egy átlagos napon 10ből 4 nő nagyon tetszik és további 3-4 egész jó! Persze a korosztályomat tekintve. A haverjaim is így vélekednek többnyire.
A nők fordítva működnek! Nekik 10ből 1-2 férfi az, aki eléggé tetszik, szintén 2 olyan, aki minimálisan, de jó alapnak gondolják, a maradék 6-7 esélytelen!
Ez egy felesleges provokacio es raadasul nem objektiv igazsag! Vagy csak a geped elott ulsz, es nem latsz az orrod hegyen tul...
Vagy mivan, kikosaraztak paran es azt hiszed ez ezen mulik? Akkor elj igy! Es ne ertsd a vilagot! Puffogj hogy igazsagtalan az elet ;) ugy a kiraly!
Miért adnának, ha jobb pasik is udvarolnak nekik?
Te adsz esélyt egy csúnya nőnek, ha szépek is körbe ugrálnak?
Maradj szépen a saját szinteden és olyan nőt keress, ha akarsz kapcsolatot.
Én sem udvarolgattam szép csajoknak, csak átlagosaknak, mint amilyen én is vagyok.
Láss csodát: mindíg van nőm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!