Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban kinéző nők, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban kinéző nők, ti miért nem adtok esélyt a kevésbé jól kínéző férfiaknak? Milyen jogon nézitek le őket? Mire fel ez a nagy arc?

Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 17:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2018. aug. 26. 17:36
 12/23 anonim ***** válasza:
30%

A baj az, hogy a legtöbb férfinak a nők elég nagy hányada tetszik külsőre, én pl végigmegyek az utcán és egy átlagos napon 10ből 4 nő nagyon tetszik és további 3-4 egész jó! Persze a korosztályomat tekintve. A haverjaim is így vélekednek többnyire.

A nők fordítva működnek! Nekik 10ből 1-2 férfi az, aki eléggé tetszik, szintén 2 olyan, aki minimálisan, de jó alapnak gondolják, a maradék 6-7 esélytelen!

2018. aug. 26. 17:36
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

Ez egy felesleges provokacio es raadasul nem objektiv igazsag! Vagy csak a geped elott ulsz, es nem latsz az orrod hegyen tul...

Vagy mivan, kikosaraztak paran es azt hiszed ez ezen mulik? Akkor elj igy! Es ne ertsd a vilagot! Puffogj hogy igazsagtalan az elet ;) ugy a kiraly!

2018. aug. 26. 17:40
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
Annak adok esélyt, akinek akarok, semmi köze ennek a lenézéshez.
2018. aug. 26. 17:51
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
Shrek, éppen ma reggel ecsetelted, hogy te nem csak kevésbé nézel ki jól, hanem nyolc fogad van, az is romlott. Mégis mit vársz a nőktől?
2018. aug. 26. 17:53
 16/23 A kérdező kommentje:
16-os,az csak egy kérdés volt. Nem rólam szól.
2018. aug. 26. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
13-as, szerintem a nők alapápoltsága magasabb szinten van, mint a férfiaké. Ez nem kritika, a világ mindig is a nőktől várta el, hogy szebbek legyenek. Hetero női szemmel is több szebb nőt látok az utcán, mint helyes férfit.
2018. aug. 26. 18:03
 18/23 peca1000 ***** válasza:
41%

Miért adnának, ha jobb pasik is udvarolnak nekik?

Te adsz esélyt egy csúnya nőnek, ha szépek is körbe ugrálnak?

Maradj szépen a saját szinteden és olyan nőt keress, ha akarsz kapcsolatot.

Én sem udvarolgattam szép csajoknak, csak átlagosaknak, mint amilyen én is vagyok.

Láss csodát: mindíg van nőm! :)

2018. aug. 26. 19:04
 19/23 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem lenézés kérdése szerintem. Ha nem tetszik/nem jön be a férfi, nem kezdek vele. Ennyi. Nem nézem le, csak nem akarok vele lenni.
2018. aug. 26. 20:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Az élet igazságtalan. És még azt sem nézik jó szemmel, ha az embernek nem tetszik és ki akarnál szállni (az öngyilkosságot a társadalom elítéli). Ha nem vagy szerencsés, egy pokoli kín az egész, és még el se döntheted szabadon, hogy inkább érjen véget hamarabb...
2018. aug. 27. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!