Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőkből veszett ki mára a nőiesség vagy a férfiakból a férfiasság, esetleg mindkettő? Mi a véleményetek?
Kezdjük ott, hogy szerinted mi a nőiesség és mi a férfiasság.
Az a gyanúm, hogy ha te ezt most itt elkezdenéd sorolni, akkor azt válaszolnám, hogy ebben az esetben jó dolog.
Persze, a gender elmélet nem tudomány.
Azt persze mindenki elfogadja, hogy a nemi szerepek alaposan megváltoznak, de aki a miértekkel akar foglalkozni, az tudománytalan. Pedig pont az ilyen "áltudományok" lennének képesek arra, hogy megmutassák, miért nem születnek tömegével a gyerekek, miért nem házasodnak tömegével az emberek, pedig a főni ott fent annyira de annyira szeretné.
Atlantiszon is azt mondták, hogy a tektonika nem tudomány...
Kedves Shrek meg tökömtudjaki!
Az egy dolog valamivel nem értesz egyet (én se nyelem le az egészet) más dolog elvitatni valaminek a szakterületét. Gender studies egy igenis létező szakterület nem a kisujjaikból szívták ki a dolgokat. Szociológiai,Pszichológiai alapon nyugszik. Terjeszthetem én itt a "sátáni igét" ezzel, de az az igazság, hogy csak a beszűkült látókörödet mantrázod itt.
Ha vannak erről hiteles kutatások adott kutatási területen belüli emberektől kár elvitatni, mert nem a pizsamájukban álmodták meg és csak úgy feldobták.
Erről annyira kár vitázni, mint a globális felmelegedésről persze te elvitatnád azt is :D A nemi szerepek felcserélődése is a mai világ globális problémáinak részeit képzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!