Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti összejönnétek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Mivel rájöttem, illetve tapasztaltam hogy mennyire egy média felület/közösség világában élünk, ahol a valódi értékek már figyelmen kívül esnek, a pillanatok megélése úgy hogy ne posztoljunk ki..stb így nagyon keveset facebookozok mivel már éreztem magamon hogy ha nem vagyok fent akkor olyan volt mintha valamiről/valamiből lemaradnék/kimaradnék így azt mondtam hogy ez nem helyén való és így hanyagolom. Azaz ott is csak azért vagyok fent hogy lehet esetleg ott találom meg a páromat, illetve követek pár hasznos érdekes oldalt/csoportokat meg pár barát miatt de ezen kívül nem érdekel.

Egy olyan nőt képzeltem magam mellé akivel ezeket a pillanatokat mind meglehet élni és szintúgy tudja értékelni a valódi életet. (közös főzés,takarítás,edzés,egymás motiválása,filmezés,szórakozás,nyaralás..stb) és egyáltalán nem érzem magam kevesebbnek, sőt még többnek érzem magam mintha egész nap a közösségi oldalakat görgetném céltalanul.

Szóval hason korú nők! Ti nektek ez hátrány lenne hogy egy férfi nem facebook/közösségi média orientált hanem inkább éli a valódi életet/értékeket? 21/F Borsod

2018. aug. 24. 20:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze nem csak ennyiből állok, hanem nagyon sokszínű ember vagyok. :) Az meg hogy erre rájöttem az nekem egy nagyon nagy előny volt hogy a mostban éljek így nincs az, hogy nem tudok pillanatokat megélni és nem fogok bánkódni a múlton hogy "de jó lett volna ha" :)
2018. aug. 31. 06:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a facebookot csak a komunikálásra használom sok emberrel igy tartom a kapcsolatot illtve számomra hasznos csoportokat figyelek. De ennyi nem töltök fel 100 fotot nem posztolgatok ezeket nemszeretem használni. Illetve most ismerkedem is mert hátha itg talál meg a nagy ő. De kb napi 1 órát használom amig bevonatozok a munkahelyre meg délután vissza ennyi elég is :) 25L
2018. aug. 31. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!