Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolléganőhöz munkahelyen szabad közeledni?
Mint partner kapcsolat-nem, kizárt 100% bukás, mint haver, munkatárs persze.
Szóval ne akarj kapcsolatot.
Nem lesz jó vége, ne akarj vele kapcsolatot.
Ha rosszul sül el, kellemetlen helyzetbe kerülsz.
Munkahelyen ne, de munkaidőn kívül simán. De kizárólag akkor, ha mindketten függetlenek vagytok.
Nekünk így alakult ki a kapcsolatunk, bár régebbről ismertük egymást. Sosem vittük be a magánéletet a munkahelyre. 10 fős volt a kollektíva, jóban voltunk, de egy év után mondtuk meg a többieknek,hogy kapcsolatban állunk. Mivel a főnököm volt főleg nem akartunk ebből szóbeszédet, ezért ittam rendesen a levét annak,hogy fizetésemelésekkor alul maradtam :(
Ha viszont párkapcsolatban álltok, mindketten, vagy akár egyiktek, messziről felejtsetek el bármit. Rajtatok lesz az összes kolléga szeme, és ha esély nincs a folytatásra ha vége lesz kellemetlen lesz együtt dolgoznotok továbbra is.
Lehet, de sok helyen NEM szabad! Tiltják a munkahelyi előírások.
Persze a szívnek semmit nem érnek az ilyen szabályok... ha vevők vagytok egymásra, akkor nimcs min agyalni. Hívd meg kávéra, azt induljon az ismerkedés... 😉
Nekem a munkahely nem házinyulas :). Van olyan cég ahol többszázan dolgoznak, miért is ne alakulhatnának kapcsolatok? Igaz, a munkára koncentrálunk, de vannak csapatépítők, munkavégzés közti szünetek, ahol lehet beszélgetni, ismerkedni, vagy csak simán, akár munkavégzés közben is ha közelebb állnak egymáshoz.
Annyi hátránya van,hogy a munkáról elvonja a figyelmet, erre ügyelni kell,hogy ne így legyen.
Persze nem titkos szeretői viszonyról beszélek, két független ember ismerkedéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!